ISPO 2014, München

2014-02-02 / 01:39:00
Älskar att vara på Arlanda. Alltid en sån speciell känsla när man är där. Killen vid incheckningen fråga om vi hade tomma skidfodral när vi vägde in. Haha. Vi svara bara "Nej proppfulla... med carbon alltså".  Han såg ganska frågande ut, carbon? 
Just love it. Every time. 

Efter en god natts sömn inne i München begav vi oss till ISPO. Gigantik sportmässa med 16 hallar och över 8000 besökare från 101 olika länder. Gissa om jag trivdes här ;)
Två av mina favoritkillar, Knutte Nord och Johan Skullman! 
 Dagarna bestod av kundmöten och häng hos våra leverantörer. Fantastiska nyheter inför nästa säsong!
PETZL. Patrick, Staffan, Knutte och Raphaël
Grrrrrr....
Vår kär vän John Ellison, grundare till CAC -Climbers Against Cancer, vann ett ISPO Award! Här med mig och Erwan från Petzl.
Mr. Beal visar lite nyheter hos Beal. 

Buff. Och för er som inte redan vet så tog vi, C2 Vertical Safety över disrubitionen av Buff nu den 1 februari
Fantastiska dagar nere på ISPO, många fina möten med vänner och bekanta inom branschen, nya bekantskaper och så himla lärorikt med större produktkunskap. På kvällarna supertrevliga mingel i mässhallarna hos de olika utställarna. Haha, dom försökte värva över mig till andra företag, så tittade man bort för en sekund kunde ens utställarpass plötsligt se ut såhär. Haha. 
Medan vi dödliga drog tillbaka till Sverige för att knega vidare så stannade my boss Mattias var kvar ett tag till och testa nya ION och G3. Man kan ju säga att han snålade ju inte in med att skicka oss läckra skidfilmer från St Anton. Tur det inte är långt kvar tills vi drar till Kittelfjäll med Addnature Snow Camp, annars vore det näst intill outhärdligt att se filmerna. 

Nu är de helg, var ute på middag och bowling med världens bästa kollegor igår. Så sjukt kul vi hade! Idag bilade jag hem till Dalarna för att hämta lite grejer till nästa veckas TV inspelning. Kommer bli en riktigt fartfylld vecka, så bäst att vila upp sig nu i helgen, och vart gör man det bättre än hemma i byn hos familjen ;)
Bonne nuit!

 Och så lite kvällsläsning: http://stephabroad.com/date-girl-travels/
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: