Addnature Snow Camp, Kittelfjäll

2014-02-18 / 22:51:00
 
Sitter i skrivande stund på tåget från Göteborg där jag varit på jobb hela dagen. Har verkligen fullsmäckat i kalendern med resor och jobb just nu, så får lite dåligt samvete att jag inte hinner med att höra av mig och träffa alla er nära och kära så som jag önskar. Men kommer hem till Dalarna en sväng nu i helgen - DÅ NI !!! 

Här lite pics från Addnature Snow Camp i Kittelfjäll där jag var från i torsd-sönd. Det var galet vad med snö vi fick, så underbart! Det vräkte verkligen ner i flera dagar. Första jag gjorde var såklart att köra fast bussen i den djupa snön. Tur min käre vän Klingheim låg bakom och hjälpte mig skotta loss dunderklumpen.  
...och så fick vi ett rejält träningspass bara av att skotta oss fram till stugan. Bakom oss snöade vägen återigen igen. Lycka!!! Tänk bara va sjuuukt bra puderåkning fjället skulle erbjuda denna helg!  
Planering och administrering.
En ny dag gryr.
Bra åkning i Kittelfjäll kan jag lova det var! Addnature och Active Ski bjöd på fina toppturer för gästerna, men jag var inte ut på någon men hann med en del åkning i systemet iaf.

Riggade och klara. 
Ser ni vem det är?
Glad tjej som nyss kraschat i skogen. Aj. 

ABS +Tranciver + Sond + Spade + Utbildning = Bästa livförsäkringen om du ska ut och köra offpist! 
På Söndagen gick en ganska stor lavin i Kittelfjäll där några skadades men klarade sig, det var ingen från vårat gäng eller Snow Campet som var med. När sånt här händer inser man verkligen vikten vid att ha rätt kunskap, utrustning och utbildning. Naturen bär på såna enorma krafter man måste ha stor respekt för. Samtidigt ska man inte bli rädd för att att ut och leva. Finns inget underbarare än att ut på tur och åka i orört puder. Men det är som med allt annat, man måste ha kunskap, vara rätt kittad och vara medveten om riskerna. Man ger sig inte ut själv i trafiken och kör bil utan att först tagit körkort.  

Mårten från Åre Lavincenter var med på nyhetsmorgon nu i måndags och berättade om lavinen och vad man ska tänka på, riktigt bra klipp! Se det här: 
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/så-åker-du-och-barnen-säkert-i-skidbacken-2552347
 

Åter tillbaka i Uppsala och packar upp och packar om för Abisko. 
Blev som ett gympass på kvällskvisten när hudarna som hängt ute på tork skulle plockas in. Jääääävlar vad limmet satt!! Huh! 
 
Nej, nu ska jag sova lite innan jag är framme, så sjukt trött. Tjipp. 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: