Landar lite

2013-09-07 / 22:39:00
Hemma i Dalarna igen. Packar ur bilen som varit min garderob denna sommar ...för att egentligen packa in allt igen inför mini-flytten upp till Älvdalen. Kommer verkligen bli en mysig höst uppe i Brunnsberg! Ska allt passa på att bli hälsosam, träna och komma i form igen. Har fuskat som fan i sommar, haft så mycket annat för mig hela tiden^^  
 
Sov ut idag, i mitt gamla flickrum, verkligen sov ut. Sen tog jag fram saxen och klippte av sommarens kluvna toppar, körde hårinpackning, skrubb och hela kittet. Blev människa igen, en jätteblek sådan. Fasen, jag som trodde jag var solbränd och inte bara skitig! Aja:) Sedan blev det en kaffe på stan med en polare som var på snabbvisit i Mora för att dömma hockey under Tv-pucken. Träffa honom på Kebnekaise i somras. Riktigt kul att ses igen Ludde!

Ja, och nu ikväll har jag grillat med familjen, busat med vovven och syskonbarnen och tagit en bailys med farmor. Tyckte det var så fint när ena kören körde sin låt på teckenspråk på körslaget på TV idag. Tänk om dom visste vad det betydde för somliga. Ja, dom fick ju flest röster också, så det visade väl lite iaf. 

"Men moster!!! Du har ju hål i byxan! Piinsamt juu!!"
Mmhm, jaha, nähä.. kanske dags att se över garderoben snart. Kanske inte riktigt funnits med på prioriteringslistan senaste månaderna. Finns ju nål och tråd för den händige som inte har tid att springa i affärer. 

Men nu är det iallafall dags att skruva ner volymen och släcka lampan för ikväll. Godnatt kära vänner.

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
L säger:

Nöjet var helt på min sida! Du är sån bra värdemätare när jag ska inse hur inrutat och icke spännande mitt liv är!

Kommenterat - 2013-09-08 / 23:15:44
jason säger:

helt random fråga, men använder du string?;)

Kommenterat - 2013-11-25 / 11:25:09
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: