Nordic Outdoor

2013-05-06 / 00:06:00
Det har varit en gryyyym tid här nere i räkstaden Göteborg!!!!


Har varit på Nordic Outdoormässan med Addnature, där jag har ställt ut för Petzl och La Sportiva. Har bott på Gothia Towers, där även mässan varit. Nära till jobbet kan man ju lugnt påstå. Jäklar vilket läckert hotell det är!

En mycket bra arrangerad mässa som gick för första gången i år. Grymma varumärken visades upp och inspirerande föreläsningar hölls av bl.a Ola Skinnarmo och Anneli Pompe mfl... Det var filmvisningar och en fotoutställning av välkända outdoorfotografer. Besökarna kunde även prova på en rad aktiviteter så som olika tävlingar, SUP-Stand Up Paddling, kajak, rullskidor, klättring, trailrunning, slackline eller ta del av Bouldering SM med grymma klättrare.
Apropå grymma klättrare.... 

Här en film när Said Belhaj klättrar uppför Gothia Towers i fredags.  Galet, spana in detta!
David och Fredrik från C2 riggar upp tältet där Addnature ska ha sin kundtjänst under mässan. 
(foto: Addnature)
Nice va? Sitta och jobba10 våningar upp med benen pinglandes ut i det fria. 

Och inne på mässan tävlade jag och Skinnarmo. Nu mot varandra istället för i samma team. Börjar bli lite av en tradition det här med tävla på mässa. Men i tävlingen "Ett garanterat bra ligg" där man skulle pumpa upp ett liggunderlag så åkte jag på stordäng. Haha fan. 
Blev bjuden på god lunch iaf. Lite plåster på såren.
Ja, och här tävlar Addnature mot Outnorth innan mässan öppnade en morgon. Älska Calles segertjut! Haha. 

Dessutom har vi en riktig sånglärka bland oss^^ Idol-Ola. Ni kan ju bara gissa vilken låt han framförde för juryn?  Det var ju Idol-audition här i Göteborg denna helg. Så sjuuuuukt lång kö här utanför. Addnature-Calle knep också en guldbiljett. Ni ser ju hur glad han är. #Outstside 
Förutom att bara vara på mässan har jag även hängt med Per Santesson och hans plare och kört en del slalomskate. SÅ SJUKT KUL! Har gått från att vara en totalt nybörjare på detta till att faktisk bli ganska bekväm på brädan.

Och så har jag varit på Lisseberg och hängt med underbara Per... .

...och min hottie och ö-syster Mia.
Har åkt spårvagn, kollat fotboll, käkat massor med räkor och bara njutit av allt Göteborg har att erbjuda. Det är fantastiskt här! Man kan ju inte bli annat än sugen att flytta ner. 


Nu är min sista natt här på Gothia Towers, ligger på rummet och försöker plugga lite fågelläten. Vi har prov i skolan på tisdag, 60 fåglar och deras läten. Ögonlocken känns tunga och benen ömmar lite efter kvällens slalomskate och efter allt man stått på mässan, inte mycket man suttit ner den här helgen precis, men vad gör det efter allt skoj och tok som hänt här nere i götet. Om ni bara visste.

Imorgon bär det av hem till Dalarna igen, så nu är det dags att sluta ögonen så man orkar kliva upp till hotellfrukosen imorrn. Men tack Göteborg för denna gång, ses snart igen. 

 


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders säger:

Snacka om att glida runt på en räkmacka va:)
Så här gott har vi de i götet vet du.
Välkommen åter!

Svar: Ja, jisses vilken go stad Göteborg är! Goa människor ;)
_________

Kommenterat - 2013-05-07 / 11:18:15
Linda säger:

Om du inte hade varit med i Robinson tror du att du hade fått uppleva alla dessa äventyr ändå? :)
Är det tack vara Robinson som du blir erbjuden det
eller söker du dit själv? :)

Svar: Nja det beror inte på Robinson, snarare att jag söker mig till sånt jag tycker verkar spännande och kul. Precis som jag sökte mig till Robinson en gång i tiden, det är sånhär jag är :) MEN ska inte sticka under mattan med att jag fått uppleva en hel del tack vare många erbjudanden som rullat in efter man syns i tv. Är du själv sugen att ut på äventyr så sök dig till sånt du vill göra, varje människa är sin egen lyckas smed ;) Kram
_________

Kommenterat - 2013-05-07 / 12:37:14
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: