Stockholm och Addnature

2013-06-20 / 01:26:35
Då har första LIA-veckan swischat förbi. Full fart hela veckan i Stockholm. Har varit nere på Addnature´s huvudkontor i Frihamnen. Är där på marknadsavdelningen och jobbat med ett litet projekt, sjukt nice! Riktigt sköna människor, samma gäng som nere i Göteborg på Nordic Outdoormässan i våras.  

Förutom att vara på Addnature har jag hunnit trycka in en hel del möten som varit riktigt intressanta:) Älskar driftiga entreprenörer! Och så har jag träffat vänner och ryckt in och jobbat åt en god vän på ms Molly på ett evenemang med det fantastiska svenska märket Lexington, underbara människor från hela världen. Så får se om det blir en trip till Hong Kong i framtiden då!?! ;) 


Stockholm är verkligen otroligt vackert.  
 
 
Nobelkocken Johnny kan det där med att grilla! Svinbra att inspireras av en mästare såhär inför sommarens alla grillkvällar ;)

Efter sista mötet i Stockholm idag (gaaah så jobbigt att köra bil i stan, smockat med trafik!!!!) så bar det av direkt hem till mitt älskade Dalarna för mig och morbror Ivar. Inte blivit särskilt mycket sömn denna vecka så däckade av direkt jag satte mig i soffan hemma. Vaknade nyss, 5 timmar´s powernap. Så nu är det väl bara att krypa till kojs igen. Imorgon blir det sitta vid datorn hela dagen, sen slår vi igen jobb-och-skol-skärmen för resten av midsommarhelgen ;)

Glad midsommar! 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
C-J säger:

Kan inte köra frågestund i bloggen nån gång? Gärna med teman också. Typ att "jag svarar bara på frågor om när jag var med i tävlingsprogrammen i tv" eller "bara frågor om nåt annat" eller "svarar på frågor om allt". Och självklart att du tar dig rätten att inte svara på frågor du inte vill svara på :-) har följt med i din blogg ett bra tag nu o jag diggar dig supermycket <3 massa spännnade grejer du gör typ hela tiden (känns det som iaf hehe) :) :) hoppas din midsommar blir awesome <3 megakram från lilla mig <3

Svar: Eller så får man skicka en kommentar och fråga om man undrar något :)
_________

Kommenterat - 2013-06-20 / 21:31:01
Mats säger:

Glad midsommar !

Sportfotograf
http://www.sportfoton.se

Svar: Tack detsamma ;)
_________

Kommenterat - 2013-06-21 / 17:28:24
URL - http://www.sportfoton.se
Oskar säger:

Stockholm är fint ibland, men du gör det vackert men din närvaro:)

Kommenterat - 2013-06-28 / 12:52:25
URL - http://yardsochlitetill.blogg.se
JOHAN säger:

Hoppas du får bra väder om du ska upp på Kebnekaise :)
Har själv aldrig varit toppen men runt fjällstation några gånger. Dock alltid vintertid :)
Om jag nångång får för mig att gifta mig så ska de vara på toppen av Kebnekaise!
Kan tipsa om att fortsätta förbi Björkliden, Riksgränsen sen en liten tur till Narvik när du ändå är i farten!
Sen ner i gruvan är en upplevelse :)

Kommenterat - 2013-07-04 / 22:14:10
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: