Helg ljuva helg

2013-06-02 / 18:14:00
Helt underbart det vart med en riktigt ledig helg. Inga prov att plugga till, allt som ska fixas är färdigfixat, inget som ligger och gnager, inget inbokat på hela helgen. Har bara myst runt hemma i byn, sovit ut, tränat, åkt raggarbil, lyssnat på fåglar, ätit jordgubbar och sen gjort typ ingenting. Gu vad jag älskar att göra ingenting. Sollerö/Orsasjön runt var i här i helgen samma dag som Sthlm marathon nere i fjollträsk. Fattar inte varför jag inte anmälde mig till nått lopp. Koko! Man blir ju så sjukt sugen när man ser andra köra och ångrar sig alltid i efterhand att man inte vart med. Är iaf väldigt impad av mina vänner som sprang maran och dom som körde Siljan runt. 

Själv var jag inte lika hard-core, utan körde bara lite löpintervaller till Sollerön och försökte passa på att kolla på cyklisterna samtidigt. Det gick ju sådär. Titta på cyklister, asfalt, grus och springa intervaller bör inte kombineras. Fan va pinsamt, en hel klunga cyklister såg när jag ofrivilligt körde "Anja Persson- sälen". Ja hon gör iaf det där lite mer elegant än mig. 
Kunde trösta mig med att utsikten här hemma i Dalarna är då inte att klaga på iaf. Lätt att bli hemmablind, men man påminns när man ser turisterna stå på rad och knäppa kort ut mot Siljan. Det är verkligen gudomligt vackert. 
Och idag körde jag och Mr.Bröms Gesundaberget. Den jävlen sprang ifrån mig upp trots han cyklat 16 mil igår. Haha! Hur orkar människan!? Aja, det var faktiskt bra, för nu blev jag motiverad att börja träna ännu hårdare. 
Nu ska vi grilla och njuta färdigt av det sista som är kvar av helgen. Imorgon står det bergsklättring på skolschemat, sen två dagars forskajak innan det blir långhelg. Så ja, det där med söndagsångest existerar inte i min värld just nu :) Woop woop! 

Ha en fortsatt trevlig söndag kära vänner! Just ja, Solsidan idag också!! Yäy!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: