Augusti

2013-08-30 / 13:14:00
 Veckorna rullar på, livet likaså. Har varit uppe i Idre hos Östen, Ola och Maud och guidat turister på hästryggen i den vackra fjällvärlden. Har lärt mig galoppera också. Skönt som fan att rida på fjället istället för att vandra, då hr man tid att njuta av utsikten och inte bara kolla var man sätter fötterna...haha!

Städjan

Sköta typ 18 hästar är verkligen ett dygnet-runt göra. Pjuuu!! Men kul är det.
Älskade djur!

Och så har jag och bästis bott i hennes stuga i Äppelbo. Kollat Trollbröllopet och bara åkt båt, åkt runt i fäbodar och släktforskat och myyyyyyyst vid brasan!!!

 
ia min ia <3
Sen har min goda vän andra-Anna gått och gift sig med sin Tynell. Riktigt fint bröllop som ägde rum i Tällberg. Dom gifte sig i båthuset, så kyrkbåtarna var utrullade och stod redo nere vid vattnet. Första gången jag sett bruden ställa sig och sjunga solo till sin man framme vad altaret. Så sjuuuuukt vackert och romantiskt!
Min gode vän Calle hemma från de militära! :DD
Och när en alpinist gifter sig med en skidåkare så följer ju självklart kvällens shots i samma tema...
Klippt livsfarliga! Måste varit valla kvar i dem eller nått....Så ta inte för många, jag har testat! Men fantastiskt kul hade vi!

Och nu är jag tillbaka på en av mina favvoplatser. C2 i Uppsala några veckor innan skolan börjar igen.

Underbara och otroligt inspirerande människor. Och är med på utbildningar nu som aspirant, lär mig massa nått nytt varje varje dag. Love it!
Som sagt veckorna rullar på, livet likaså. Snart flyttar jag upp till moster i Brunnsberg igen (älskar att bo med henne, vi har så himla mysigt och kul) nu är det dags att göra sista rycket i skolan i Älvdalen. Utbildningen slutar i november, så inte lång tid kvar. Både sorgligt och spännande. Kommer sakna alla och allt vi gör. Har lärt mig så otroligt mycket senaste året. Det har varit en helt fantastisk utbildning! Galet kul! Samtidigt ska det bli kul att ut i "verkligheten" jobba och få rikta in sig på det man är mest intresserad av och utvecklas inom det. Så är riktigt taggad inför hösten!

Nu kör viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders säger:

Oj vad fina bilder. ♥

Kommenterat - 2013-09-02 / 16:28:26
URL - http://finrod.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: