tip toe

2012-10-29 / 11:17:00

I fredags drog jag och Ia iväg på roadtrip. Vi blev kallade Thelma&Louise framme i Värmland. Ja okejdå. Halloweenhelg hemma hos Johan. Den var oslagbar. Den hade verkligen allt....
 
 
 

Wells spela läskigt bra.
Hängde med sjukt härliga personer...
Det var bästa kvällen på länge.

Ia spela näääästan lika bra som Robert natten innan...
Lek med barnen. Älskar leka. Jag tänker aldrig bli vuxen.
... efter en underbar helg i Värmland, bar det av till Örebro. Hälsade på min kära Minny.
....efter Örebro vidare till Sthlm och träffa några av mina favoriter.
 
/~ ANNA LUNDH

강남스타일

2012-10-24 / 16:42:00
 

오빤 강남스타일 강남스타일

낮에는 따사로운 인간적인 여자 커피 한잔의 여유를 아는 품격 있는 여자 밤이 오면 심장이 뜨거워지는 여자 그런 반전 있는 여자

나는 사나이 낮에는 너만큼 따사로운 그런 사나이 커피 식기도 전에 원샷 때리는 사나이 밤이 오면 심장이 터져버리는 사나이 그런 사나이

아름다워 사랑스러워 그래 너 hey 그래 바로 너 hey 아름다워 사랑스러워 그래 너 hey 그래 바로 너 hey 지금부터 갈 데까지 가볼까

오빤 강남스타일 강남스타 오빤 강남스타일 강남스타일 오빤 강남스타일

Eh- Sexy Lady 오빤 강남스타일 Eh- Sexy Lady 오오오오

정숙해 보이지만 놀 땐 노는 여자 이때다 싶으면 묶었던 머리 푸는 여자 가렸지만 웬만한 노출보다 야한 여자 그런 감각적인 여자

나는 사나이 점잖아 보이지만 놀 땐 노는 사나이 때가 되면 완전 미쳐버리는 사나이 근육보다 사상이 울퉁불퉁한 사나이 그런 사나이

아름다워 사랑스러워 그래 너 hey 그래 바로 너 hey 아름다워 사랑스러워 그래 너 hey 그래 바로 너 hey 지금부터 갈 데까지 가볼까

오빤 강남스타일 강남스타일 오빤 강남스타일 강남스타일 오빤 강남스타일

Eh- Sexy Lady 오빤 강남스타일 Eh- Sexy Lady 오오오오

뛰는 놈 그 위에 나는 놈 baby baby 나는 뭘 좀 아는 놈 뛰는 놈 그 위에 나는 놈 baby baby 나는 뭘 좀 아는 놈 You know what I’m saying 오빤 강남스타일 Eh- Sexy Lady 오빤 강남스타일 Eh- Sexy Lady 오빤 강남스타일

 //암사자
 
/~ ANNA LUNDH

NORRLAND - Se hit!

2012-10-23 / 22:02:38

Nu är det dags för oss som går utbildningen Fjäll -och Äventyrsledare här i Dalarna att börja fundera kring LIA-plats (praktik) till i vinter. Jag vill norrut. Långt norrut. Helst Lappland. Jag vill ha snö, is, renar, hundspann, skotrar, guida grupper, samekultur, adrenalin, äventyr, fjäll, norrsken, ylande vargar.. så mycket som möjligt av allt det vackra och roliga. Så bombadera mig med förslag ni som känner någon som bedriver något fränt ställe, eller om du kanske själv sysslar med något av de jag skrev. Alla tips är välkomna!
 
----> KONTAKTA MIG HÄR!<----
/~ ANNA LUNDH

outdoor life

2012-10-23 / 17:28:00
 
Lalalalaaaa
/~ ANNA LUNDH

Köp FUSK-päls i vinter

2012-10-23 / 08:07:08
Det är snyggt med päls. FUSK-päls! För guds skull alla ni där ute, nu när vintern kommer köp FUSK-päls om ni tycker det är snyggt med pälsjacka, västar och accessoarer mm! Och väskor mm kolla upp vad det är du köper innan du köper det, vart det kommer från, det är det minsta vi kan göra. Stödj inte denna fruktansvärda industri !!! Var stark nog att inte blunda för sanningen.
  
 
 
/~ ANNA LUNDH

Kvällsklättring

2012-10-22 / 21:38:00
Uh vad träningsvärk jag kommer ha imorgon.....
/~ ANNA LUNDH

SLAO utbildning, Lavin 0

2012-10-22 / 16:30:00
Naturen är mycket vacker... den kan se så stilla och fridfull ut.

... men skenet kan bedra.
Laviner kan snabbt komma upp i 200 km/h på sin väg utför och kan krossa allt i sin väg såsom träd, hus, liftar mm. En lavin som har en 35 cm djup bottenkant och har en storlek av 20x30 m kan väga ca 60 ton...
 

Nu är vi klara med SLAO utbildningen Lavin 0. Otroligt intressant! I vinter ska vi även göra Lavin 1.
Gäller att ha respekt för naturen och dess krafter hur vacker och underbar den än må vara.
/~ ANNA LUNDH

Dragkampsfesten

2012-10-21 / 22:56:00
Vilken rolig helg det varit!!!

Igår var jag först på Älvdalens Utbildningscenter där vi hade Öppet Hus. Jag och några till hade hand om Prova-på klättring. Blev en hel del klättrande för oss också mellan säkringarna, går ju inte att låta bli att utmana väggarna i klätterrummet. Här leker Elin Spider-woman:)
Det var även tipspromenad och så fick man provköra de nya simulatorerna dom har på skog. Där fick man  prova lasta timmer, köra skördare och backa med lastbil. Det var presentationer om de olika utbildningarna, elever visade hur man band flugor till flugfiske, restaurangeleverna hade gjort goda höstsoppor och det var faktiskt väldigt mycket folk som kom. Kan då varmt rekommendera denna gymnasie -och YH skola!
 
Sen var det bara hem, duscha, och svira om, poppa igång spotify och knäppa en ptsssssssch med mamma, moster och P-A. Nu var det dags för Dragkampsfesten nere i bystugan här i Brunnsberg. Det var Ida och Lina som var festfixare och hade gjort ett jättebra jobb! Vi var nog runt 100 pers som åt (knytkalas) och bjöds på underhållning.

P-A och Moster Monika - så himla gulligt par!!! Sprudlande kärlek!
 
Kvällens bästa! Katti, Tobbe och Joel hade gjort en musikvideo som de hade slängt ihop i tisdags. Hahahah!  Rätt intern så självklart roligast för alla som ...fattar... hahah Brunnsberg Style. Här är orginalet.
 
Och så var det medaljregn. Prisutdelning och hyllningar från den gångna säsongen. Både från SM och VM och andra utmärkelser. 16 nya dragare denna säsong. (Bild från Brunnsbergs if´s hemsida. Där har Katti skrivit och lagt in fler bidler från kvällen)
Fick tre priser. Som nydragare är jag rätt nöjd med 2 SM silver i Dragkamp:)
Sen var det dans natten lång! Hujedamej vad vi dansade!!!! Köpte även lotter. 5 st. Två av dem drog hem storvinst! Borde kanske köpa någon trisslott nån dag....
Jag och mamma finular! hahaha..... om ni bara visste!!!! Sjukt rolig fest, bra arrangerat brudar :)
 Idag har jag tassat runt i pyjamas hela dagen. Har bott i soffan hela dan. Sett den norska filmen "Taxi". Så sjuuuuukt bra! Min kusins svägerskaHina är en av huvudrollerna och är så grymt duktig!!! Rekommenderar den filmen starkt!

I morgon är det skola. Då ska vi börja med lavinsäkerhet. Ska bli riktigt spännande! Går bara i skolan denna vecka sen är det höstlov (eller självstudievecka snarare). Är sugen på att dra iväg någonstans, men vet inte var. Vore ju lite gött att ligga och plugga på nån skön strand i solen. Men ah, kanske passar på att hälsa på lite vänner här hemma i Sverige istället. Finns ju någon jag skulle vilja passa på att träffa lite extra:)
Men nu godnatt! Puss och kram skumbanan
 
 
/~ ANNA LUNDH

Upplevelser samlar inte damm.

2012-10-19 / 17:00:00
 Jag, Amanda, Therese och Elin.

Erkänn att man blir sugen att hoppa rätt ut och ner i allt puder och bara rulla neröver:)

/~ ANNA LUNDH

...och förbi dom brinnande bergen.

2012-10-19 / 10:00:00
 
Våran lärare Dennis. Han är suverän!


Jag guidar gruppen...ser ut som en liten tomte där framme.
 
Det är aldrig försent att skapa nya minnen för livet. Det är aldrig försent att börja leva. Börja nu.
 
 
/~ ANNA LUNDH

Wooohoooo

2012-10-19 / 09:47:44

Bronsmedalj! Vi kom 3:a i gårdagens BM tävling.

/~ ANNA LUNDH

BM !!!!!

2012-10-18 / 18:07:00
Klassen över oss arrangerade en multisporttävling som vi fightades genom idag mot 16 andra lag, YH och gymnasieskolan!

Jag, Morgan och Bamse "Team Slutpatrullen" kämpade hårt för att försöka komma sist vilket var mycket svårare än vi trott. Våra värsta fiender var våra egna tävlingshorn som växte ut vid varje tävlingsmoment. Bamse, en av dom bästa i världen på armbrytning (9:a på VM), en superdupertävlings-Anna och MM, Mäster Morgan kan inte - inte tävla. Hur mycket vi än försöker. Haha.

Efter momentet "blindbock" var det löpning till campingen och där startade paddling-orientering. Vi paddlade ner till Väsa-dammen och letade samtidigt efter bokstäver som fanns gömda längst vägen.
 
Lunchpaus uppe vid Väsabacken.

Efter lunch var det dags att snabbt som tusan ta sig till bergets topp, för där väntade...
 
 
...tävlingsmomentet "stapla backar". 10x3. Vi knäppte nog en rekordtid där! Kalla mig spindel-anna.
Mäster-Morgan chockad över våran supertid. Guiness rekord! Alltså vi bör få extra stil-pris för det imorgon! 
Sen springa ner för backen och hoppa på orienteringsbiten tillbaka till skolan. Var en hel del tävlingsmoment längs vägen men vi glömde såklart ta kort. Vi var så inne i våra samtal om .....********** ! Ja. Vi greja alla resterande moment excellente!
En lång och skitkul dag med bästaste Bamse och Morgan. Vilket dream-team! Men vi gegga ner oss rejält på slutet. Kasst vägval. Såklart att man får heltäckande brungult bajsgeggamojjaklegg upp till knäna precis innan mål. 

Nu är jag hemma i Brunnsbergoch har duschat, städat och fixat massa. Moster lagar mat, älgburgare så snart ska vi mysa ner oss i soffan för myyyyyys-torsdag ;D
 
/~ ANNA LUNDH

Krisberedskap

2012-10-17 / 21:23:00

Idag ramlade en krisberedskaps broschyr ner i brevlådan i alla hushåll här uppe.


Det finns ungefär 15 större dammar i Dalälven. Den största ligger 3,5 mil ovanför Älvdalen, Trängslet-dammen. Kraftverket har Sveriges högsta damm med en höjd på 125 meter, nästan 1 km bred och ca 7 mil lång. Rymmer upp till 880 miljoner kubikmeter vatten. (Vilket jag läste någonstans är mer vatten än i Siljan) Sannolikheten att dammen skulle brista är liten, men den är inte 100% säker. Man kan ju inte riktigt föreställa sig att såna grejer skulle kunna hända här. Fast om man leker med tanken att det skulle ske så inser man vilka förödande konsekvenser det hade inneburit.

Om dammen skulle brista skulle vattenmassorna lägga stora delar av Älvdalen, Mora och Orsa kommun under vatten. Halva Sollerön skulle försvinna. Men det skulle ta runt 6 timmar innan vattnet nådde ner till Mora, men vi här uppe i Älvdalen hade minsann fått raska på lite.

Men, det har inte hänt något på 50 år så lär det förhoppningsvis inte hända något framöver heller. Tycker ändå det är bra att de kommer ut med information om vad man ska göra om det händer.

Ne nu ska jag sova. Imorgon ska vi köra den där 6-timmars multisport-tävlingen i skolan, så det gäller att vara utvilad. Godnatt.

 

/~ ANNA LUNDH

Vi "hänger" i klätterhallen

2012-10-17 / 10:37:24

... man kan kalla det lekskola fast på ett vuxet vis^^

/~ ANNA LUNDH

God morgon

2012-10-17 / 08:00:24

Guuu vad mysigt det är att lyssna på julmusik på morgonen. Vet att det är lite tidigt, men gäller att börja i tid. Julen går ju så förbaskat fort sen..

Idag blir det klättring och repsystem hela dagen i skolan:) Vilken bra skola det måste vara om man varje dag ser fram emot att gå dit:)

Nu ska jag mysa lite till med en påtår... Hejdå!

/~ ANNA LUNDH

En vanlig dag i skolan...

2012-10-16 / 21:34:00

Hållt på hela dagen i skolan med säkerhet, skrattat, knopar, skrattat, rephantering, skrattat, ankare och bygga olika repsystem och skrattat. Sen sörplar vi en hel del kaffe. Skolans cafeteria älskar oss.

Min klasskompis Bamse har tagit SM Guld i armbrytning. Så vem kan ge en bättre tips än han?

Jag, Bamse och Morgan råkade även idag anmäla oss som lag till BM på torsdag. Typ 6 timmars multisporttävling som klassen över oss anordnar. 17 lag anmälda. Vi gick dit för att anmäla oss som funktionärer men det slutade med att vi kom däärifrån med varsinn nummerlapp istället.  Vi döpte vårat lag till "Slutpatrullen".


Just de, det där med killar. Nu plötsligt retar dom mig i klassen för att jag inte vet vad killar är. Vet inte var de får allt ifrån? 

"Killar, det är väl såna där med tre ben?"

/~ ANNA LUNDH

Toppenbrudar på toppen

2012-10-15 / 17:23:00

Jag, Amanda, Therese och Elin på toppen av Sölen i Norge. 1755 möh.
 
Om jag hör någon sucka att livet är hårt, frestas jag alltid med att fråga:
"Jämfört med vad?" 
Just do what you wanna do!
 
 
/~ ANNA LUNDH

Felix Baumgartner

2012-10-14 / 21:10:00

Vilken legend! Felix Baumgartner klarade det!! Ikväll hoppade han fallskärm från rekordhöga 39 000 meters höjd och sprängde samtidigt som första människa ljudvallen i fritt fall.

Stort! Från 3,9 mils höjd hade nog inte många vågat hoppa. Fallet tog ca 10 min och han uppnådde en fart av 1173 km/h. Shit vilken kille!

/~ ANNA LUNDH

Morgonjogg

2012-10-14 / 09:50:00

Nu har vi kommit hem från Norge. Vi badade bastuflotte igår kväll. Jättemysigt! Sen blev det en kopp natt-kaffe på Dalgatan 118 innan det var dags att krypa till kojs. Jisses vad skönt det är att ligga i en riktig säng med ett varmt täcke. Och vad underskattat det är att ha en riktig toalett istället för att snubbla runt i skogen med pannlampa och huttra i kylan mitt i natten:) haha! Men längtar redan ut på fjället igen! 
 
Nyss kommit hem från en lång morgonjogg här hemma i Älvdalen. Tror snön ville följa med oss från Norge för det var helt vitt här i Brunnsberg när jag vaknade. Första snön brukar ju komma i takt med älgjakten, blev så även i år. Såg allt spår i snön efter skogens konung nu under turen...

 
Nu ska resten av söndagen spenderas hemma, elda i kamin, städa lite och bara MYSA!!! Tossa runt i mjukisbyxor och ruffsigt trollhår och spela bra musik. Ikväll ska vi på bio, moster och jag :) 
 
Ujuj, dessa tidningar med sina formuleringar ;) Kalle snackar med döda katter och jag springer på farfar i källaren. "Är alla ni från Dalarna sådär tokiga?"undra en skåning..haha. Ja Kalle, du kan ju fråga katterna, vad dom tror om saken^^  
 
Rather crazy than boring.
 
 
/~ ANNA LUNDH

Kuckelikuuuu

2012-10-13 / 07:52:00

Morgonkaffe, ja tack!!!!

De fystorkade kläderna får man bryta loss is från. De blöta kängorna har förvandlats till ishårda pjäxor. Tältet är klätt med en hinna av is, mössan och håret likaså. Utanför tältet sätter Nicklas igång med att agera väckarklocka strax innan 7. Han är dagens värd och sjunger högt och glatt. Det knakar lite lätt i kroppen när man stelfrusen kryper ur tältet med sikte att få tyst på den galande tuppen. Nackning! Men han har gjort upp eld och värmt vatten, så han får leva en dag till.

 

/~ ANNA LUNDH

1755 möh

2012-10-12 / 20:17:00
 

Jag, Dennis och Elin har ett viktigt möte i green room. Fjäll-råd kallas det. Vi ska besluta om gruppens framtid. Vem ska vi rösta ut och lämna kvar på fjället?  
Sölen, vackra vackra iskalla Sölen. 1755 möh. Det tog tid att ta sig upp till toppen, men väl där uppe var det värt varenda steg. Gudomlig utsikt! Pirr i magen och sann LYCKA!
 
/~ ANNA LUNDH

Snö!

2012-10-12 / 19:18:00
Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl rolig hurra!

5 minuters rast. Mola i sig nötter och choklad, in bakom en sten och pissa, knyta om någon sko, dricka en klunk vatten, fånga snöflingor med tungan, skratta åt Nicklas skämt och vips så är det dags att på igen med den tunga stora ryggan.
Dit upp ska vi! Men det är långt dit. Först förbi klippan som ser ut som en långhals och sen  förbi dom brinnande bergen... sen är vi där, Den stora dalen...mena Den stora Sölen!

Grabbarna bus! Vår lärare Dennis och Martin.
Amanda och jag...hihiii
Precis som Ronja Rövardotter skrek vi "Hit med lite farligheter!!!!!" Och vips så hände något....be careful what you wish for! En i klassen for ner i en svartmyr. Satt fast upp till midjan, det blev som ett baksug så hon satt åt som ett smäck! Tur att då vara omringad av ett rescue team! Vi byggde snabbt upp en bro av fallna träd att gå ut på för att sedan hjälpa våran kamrat att komma upp och få på sig torra och varma kläder. Brrr! Kallt vatten på fjället. Men så himmelskt vackert det är här i de norska fjällen! Hit ska jag börja leda grupper, så fler får uppleva detta!
 
 
/~ ANNA LUNDH

Storfiskarna

2012-10-09 / 18:34:00
Riggar upp för fiske.
Tralalalaaaaaa.....
 
 
/~ ANNA LUNDH

Vi simmade över ån... iskallt!

2012-10-09 / 18:24:00
Om Bear Grylls kan så...
Många av er har säkert skådat Bear Grylls kasta sig i isande vatten i Sibirien för att visa hur man tar sig över en fors utan att "blöta ner sig", eller rättare sagt behålla åtminstonde kläderna torra.
Vi är inte lika hard core som han, haha - men att simma över en å i norska fjällen i iskallt vatten har vi allt testat:)

 "Jaja, det är väl ingen big deal" tänker någon nu som älskar bada isvak i mix med bastu. Bara den lilla lilla detaljen att vi har ingen bastu att värma oss i efter, vi ska sova ute och det snöar. Vi fjällvandrar, ska passera en å, så kastar i alla våra kläder i vattentäta bags, simmar som nakenfisar över ån det kalla vattnet och upp på andra sidan och snabbt hoppar i torra kläder igen och hoppa sig varm.

Vi fortsätter vandra en liten bit till och slog läger. Det började snöa :)) så mysigt! Men kallt! Hungern är den absolut bästa kryddan! Att äta något varmt och sitta vid en brasa efter ett kallt dopp är guld värt!!
 
/~ ANNA LUNDH

...

2012-10-08 / 15:52:09

Vadteknik grupp.

/~ ANNA LUNDH

Fors

2012-10-08 / 15:00:00
Rätt teknik gäller när man ska ta sig över en fors. Man får inte underskatta vattnets styrka. Efter kurs med Dennis känner jag mig nu väldigt säker på hur man på bästa och säkraste sättet tar sig över en fors. Alla mina klasskamrater nickar instämmande och ler :) Den här utbildningen är verkligen skitkul!!!!

'
Amanda och Bamse :)
 
Mer om våran vadteknik i fors finner ni i andra bloggen - Fjäll - och Äventyrsledarnas blogg.
 
/~ ANNA LUNDH

Etapp 1

2012-10-08 / 14:22:00

Forsar är starkare än man tror... Kan vara lite klurigt att ta sig över fast man bottnar.

/~ ANNA LUNDH

Fjälltur

2012-10-08 / 10:39:16

Dags för en fin hösttur i Norska fjällen med Fjäll -och Äventyrsledarna. Ska bli en del strapatser och ta sig över älvar (kallt!!!!) och fjäll, så det kommer bli grymt kul! Ser spec fram emot Dennis hemliga utmaning i slutet av veckan. Vi är så taggade!!

/~ ANNA LUNDH

Badbevis

2012-10-07 / 22:22:00
Joho! Badade visst! Bara för jag är en badkruka så kan jag väl ner i kylan för de! Så vad säger du nu mr V?
 
 
 
 
/~ ANNA LUNDH

Varma mackor

2012-10-07 / 19:45:33

Nu har jag, mamma och moster bäddat upp för en riktig myskväll här hemma i Brunnsberg. Varma mackor, thé och ölkorv i väntan på Solsidan.

/~ ANNA LUNDH

"The Ovster här"

2012-10-07 / 19:08:10

”Tjenare mannen!”
”Vi har bidragit med matjes, knäckebröd, salt, salta pinnar.”
”Är han kommunist eller?”
”I beg to differ.”
”Tjeeenare Alex!”
”Det var ledigt här så vi… Slog till…”
”Satfläsk!”
”The plånkan is at home.”
”Vi var här först. Först till kvarn.”
”Knackelibang”
”Kubbar! Kubbar! Kubbar!”
”Bärrrtzz”
”Du ser mig äta en bajsmacka och du säger ingenting?”

Mindre än en timme kvar...

/~ ANNA LUNDH

Bastuflotte

2012-10-07 / 12:13:00

Älvdalen. 10-15 dragkampare. Behöver jag säga mer? Vi lämnar det där... Det är bäst så.

/~ ANNA LUNDH

BÄSTA!!!!!!!

2012-10-05 / 17:39:07

Mina små kärleksbarn <3
 
/~ ANNA LUNDH

....

2012-10-05 / 16:36:00
Våran klass. Fjäll -och Äventyrsledarna fintar terrängen i Hemus på cykel. Bästa är 1.13 in i filmen.. snäll lärare haha! 

 
 
/~ ANNA LUNDH

I skolbänken

2012-10-05 / 11:38:00
"Vilda växter som mat och medicin" - våran grupps specialområde för nästa veckas resa till Norge.

Ledarskapsprovet idag gick kanon :) Men nu fokus på nästa veckas fjälltur. Bivack, topptur, vadning, överlevnad, vilja. Kommer bli grymt kul! Lite orolig för ryggen bara med all packning. Men ska nog gå bra!

Bild bak och fram. Aja.


Nu elevråd...

 

/~ ANNA LUNDH

Kanelbullens dag

2012-10-04 / 21:49:50

... är det visst idag. Hade missat det om inte alla var så flitiga med att slänga upp bilder överallt på härligt nygräddade kanelbullar. Åh vill också ha en nygräddad stor fluffig kanelbulle..NU! Haha! Men här ligger jag och pluggar ledarskap, konflikthantering och gruppers utveckling inför morgondagens prov.

Men nu ska jag ta ett break och gå ner till moster, kusin och kusinbarn på lite kvällsfika:) mmm!

/~ ANNA LUNDH

En riktig "ingenting-är-omöjligt-människa"

2012-10-04 / 00:00:00

Pär Johansson. Glada Hudik-teaterns grundare. Vilken fantastisk människa du är!

 

Det skulle finnas fler som du...

/~ ANNA LUNDH

Föreläsning

2012-10-03 / 01:04:00

Höll i föreläsning och utbildning om bloggning, dess samhällspåverkan och yttrandefrihet för politiker i Dalarna. Det gick finemang och fick otroligt mycket positiv feedback på mail efteråt. Det är verkligen jättekul när man inspirerar andra, oavsett vilket ämne man föreläser i :)

I skolan är det också full rulle, likaså i mitt projektledarjobb. Skadorna efter kraschen är inte bra än   :( men jag hoppas verkligen att det går över snart så jag hänger med fysiskt igen. Längtar så sjukt mycket efter att ut och springa och träna hårt! Men tills dess fortsätta tassa på i lugnt tempo och passa på att suga in varje centimeter av hösten..,


" Men var är du Birk Borkason ? "

 

/~ ANNA LUNDH

Mina gos!

2012-10-03 / 00:39:00

Plugg och projektplanering med Ia, Lukas och Freia.

/~ ANNA LUNDH

.

2012-10-01 / 23:05:00

Inge råttbajs iaf. Men en liten dörr här uppe på vinden.. Törs jag?

Ångrar fortfarande att jag sett "The Grudge"...

 

 

/~ ANNA LUNDH

Det är dags nu

2012-10-01 / 22:58:00

Så, nu är det dags att undersöka vad det är som låter på vinden om nätterna. Kan ju finnas råttor i gamla hus...

Fan vad jag ångrar att jag sett filmen The Grudge. Om ni inte sett den än, så se den inte... iallafall inte om ni ska hålla på undersöka gamla vindar och källare om kvällarna.

/~ ANNA LUNDH

...

2012-10-01 / 21:15:00

Ner i källaren för en dusch...Jahapp

/~ ANNA LUNDH

Brunnsberg

2012-10-01 / 20:00:00

Fin kväll för en promenad..

/~ ANNA LUNDH