Livet här och nu

2012-07-25 / 23:54:00

Lite blandad bildkompott från Evertsberg och Västäng. Klicka på "play" här ovan för att få lite mer känsla härifrån. 

Korgmakare Kenneth Matsson...

och hans söta hårkulla Pia. Båda bosatta i Orsa. De gör så otroligt fina handarbeten! Hon hårsmycken och han korgarbeten.


Starka korgar som tål det mesta ;)


Nu blev jag sugen att börja både med hårsmycken och korgmakeri! Ni vet väl att det finns kurser i detta ? Hör av er om någon är intresseard så ska jag lotsa er rätt!! Vore ju väldigt tråkigt om dessa fantastiska hantverkskonster dog ut, inte särskilt många idag som sysslar med detta.
Köpte en stor påse fullkornsmjöl malt här i kvarn till moster Monika. Vi kör ju numera närproducerat från gårdar härikring och egenodlat ...och så mkt raw food vi bara kan ;) Äkta vara ska det vara! Och vet ni, det känns verkligen i kroppen! Man mår så mycket bättre av att äta naturnära - utan massa tillsatser och allt skit som finns i mat nuförtiden.

Tunnbrödet här inne i stenhällsugnen som denna Evertsbergskulla bakar ska vi smaska i oss ikväll.


Hemma i Brunnsberg.Mamma, mostrar, kusiner, kusinbarn och finbesök från våra kära släktingar från Nordnorge. Kanske dags snart att upp och hälsa på i morfars barndomsland.

P-A grillar. Monika gör -resten hehe! Hur var det nu med grillningens 10 steg`??
Så mysigt här uppe! Missade tyvärr efterrätten då plikten kallar - Dragkampsträning. Men vart var alla? Halva dragkampsgänget borta! Jaaa, justt ja, Lasse Stefanz spelar på Boggberget!! Så då får man skippa träning.. hehe! Men vi tappra som var där körde på ändå. Men efter träning blev det Boggberget även för en annan.

Kusin Tommy glad att få bugga lite!!

Saaara soooooolsken 5 över 4 !!!!!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Daniel säger:

Vet du om man kan få tag på den robinson säsongen som du va med i ?

Kommenterat - 2012-07-28 / 17:45:41
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: