Tröttmössa

2012-01-31 / 17:04:36

Wow vilken dag. Pju helt slut.

Nu påväg till möte i stocklaholmia. Ett väldans intressant möte! Hoppas på bra news!

/~ ANNA LUNDH

Omtagning #43

2012-01-31 / 13:21:49

Det ser inte mycket ut för världen, men efter över 40 fall och landningsövningar är man allt rätt mör i kroppen^^ ha ha

/~ ANNA LUNDH

Solen skiner :)

2012-01-31 / 09:15:09

...och jag står på ett jätteöverfullt tåg med min morgonkaffe påväg mot Uppsala. Idag blir det att träna stunt med Fredrik Blom:) Yey!

/~ ANNA LUNDH

Mmm

2012-01-31 / 08:57:12

Min första prick i registret^^

/~ ANNA LUNDH

Haha

2012-01-30 / 15:50:38

En sån här hade allt vissa behövt i helgen ha ha

/~ ANNA LUNDH

Bambi på hal is

2012-01-29 / 22:59:06

Sååååå, hur blev denna dag? Träffade tyvärr ingen bäbis :( syrran vart dålig och fick stanna kvar i Falun. Hoppas verkligen jag hinner träffa dom imorgon innan jag åker tillbaka till Sthlm! Idag kom Staafen på besök :) trevligt trevligt :)

Och så har jag varit ute på rejäl långpromenix med Mamma och Emilia upp till berget:)

....har också hängt med Stefan, pappa och Freia till hockeyplan.


...och spolat isen. Steff brukar göra det. Det kan man kalla att stötta ungdomsidrotten i byn:) haha


Freia aka Bambi... Bonso kom också, han gjorde nog snyggaste vurpan idag! Men är snäll idag så tog ingen bild!
Och så ville Kitty också åka bil med Stefan. Tok-katta, hon har hoppat in i bilar förr också...

Inne älskar hon att titta på tv. Lite närsynt kanske...

...tror nog de är råttor där inne.

Härlig dag. Tråkigt bara att Stina blev sämre, längtar efter att få träffa henne och lilla Lukas! Gu vad jag eg inte pallar åka till Sthlm imorgon. Det är ju så skönt här hemma! Men ska träna lite stunt i Uppsala på tisdag så lika bra att åka ner!

JUST JA! Måste också säga att jag bara har EN facebook profil, denna blogg och instagram "annalundh". Är inte medlem på några andra sajter! Jag har inte ens twitter, skype eller msn. Både skype och msn blev hackade för ett tag sen och nu får jag inte tillbaka dem då lösenord och allt är bytt. (gammal mail också). Så hittar ni profiler på mig någon annan stans än ovannämnda så är dom FEJK . Någon trodde han hade skrivit med mig på sajten "victoriamilan". Jag visste först inte ens vad det var för sajt innan han maila och fråga om det verkligen var jag hahah. Hade snott bild från mig och använt sig av... Internet är verkligen på gott och ont. Bryr mig eg inte sådär supermycket men bara så att ni vet, jag har bara en facebook, en blogg och instagram. Hojta gärna till om ni hittar "mig" någon annanstans, för det är då inte jag, så låt er inte bli lurade:) 

Så, nu var det sagt! Nu ska jag se klart lite film på tv. Bibupp:)
/~ ANNA LUNDH

Åh fyfan

2012-01-29 / 15:15:58
Jag är i Dalarna hos min familj. Så skönt.

Det händer så mkt nu att det bara snurrar runt inne i huvudet. Måste snart göra upp med alla tankar och känslor. Jag håller på simmar ut på okänt djupt vatten. Jag har slutat mitt jobb. Jag är inte längre fröken Anna. Fjöööööken. Kommer sakna det. Kommer sakna mina goa kollegor, mina barn och tryggheten på dagiset. Men jag har något annat framför mig som väntar bortom knuten. Något med lite mer action som jag bara inte tillåter mig själv att missa ...

Denna väntan på att få veta... och samtidigt inte berätta för nån.

Var iaf och kollade hockey Leksand- Mora i fredags. Trevligt trevligt! Kanske lite för trevligt, blev sängliggandes hela lördagen. Tog mig inte ens ut på kvällen efter när vi skulle fira andra Anno och vidare till Ljungbergs där det tydligen var ett jävla drag. Måste skärpa mig, visa lite bra karaktär, mogna lite, varannan vatten.

Är hemma iallafall, ett snöigt Gesunda. Pyjamas dagen lång, pyjamas under täckbyxorna ute i snön. Men nu är jag inne igen. Smaska nyss i mig en semla och väntar på att min syster ska komma hem från Falu BB. Det har blivit tillökning i familjen ♥ längtar såååå tills de kommer hem så jag får syta bäbis lite :)
/~ ANNA LUNDH

Borensberg

2012-01-14 / 21:21:55

Vi bara myser!

/~ ANNA LUNDH

Sälen levererar!

2012-01-07 / 15:53:23

Lindvallen, Timmerbyn!
/~ ANNA LUNDH

Bibupp!

2012-01-04 / 17:09:23

Hemma från jobbet nu. Pjuuh vilken dag ;) mina små söta troll!! Vet inte riktigt vad jag sa skriva om nuförtiden, allt är så jäkla hemligt hela tiden, jag som så gärna skulle vilja dela med mig om så mycket...


Men kan avslöja pyttelite iallfall. För några veckor sen blev jag erbjuden ett riktigt stort kontrakt som skulle ändra allt i mitt liv, fler barndomsdrömmar som kan slå in. Men gällande det är jag fortfarande veliaste människan i hela världen. Finns för och nackdelar med allt här i livet. Bara de allra närmaste vet vad det handlar om, och där är det väldigt delade åsikter kan jag lova. Tänk om man ändå hade kunnat se in i framtiden! Hur mycket vågar man chansa i livet?

Sen fick jag ett intressant samtal häromdan, världens roligaste idé. JAAAA vore så kul. Men mer om det får ni inte veta förrns om jätte jättelång tid ....om det sker alls dvs. Får hoppas på det.

Det var det. Mitt nyårslöfte i år var att återigen bli en riktig atlet. Så väntar bara på fröken motivation nu, så ska ja och hon knyta på springskorna och ut i snålblåsten. Den där duschen efter ett långt hårt pass är ju guld värd! Om hon bara kunde ta och komma nån gång....

Imorgon lämnar jag Stockholm och beger mig ut på landsbygden och hoppas på lite mer snö där ;)

Underbart!

/~ ANNA LUNDH

Gott nytt 2012 :)

2012-01-01 / 15:33:46
Nyår fullt av storslagna planer, slutade lugnt hemma i tv soffan efter nyårsmiddag med mamma, pappa och Leo. Vi var lite oroliga hur Kitty och Freja skulle reagera med allt fyrverkeri i byn, men ingen av dom brydde sig det minsta.Innan tolvslaget gick vi upp till lillebror Stefan och grannen Valdemar och skålade in det nya året och kollade på fyrverkerier. Både Steff och Valdemar hade laddat upp rejält till en färgsprakande nyårsshow på himlen.


Så jäklar fint på himlen med alla eldlyktor folk skickade upp runt om i byn. Faktiskt första året jag såg det på nyår här uppe. Vi skickade också upp.  Ser väldigt magiskt ut med alla lyktor på himlen. Tänk om alla människor här runt om i byarna hade skickat upp en varsin. Coolt det hade sett ut. Minst lika vackert som fyrverkerier.

Nu ska vi packa oss iordning för hemresa till Stockholm. Ush mår riktigt illa, hoppas jag inte blir sjuk nu igen, redan varit det till och från hela ledigheten. Hejdå kära Gesunda. Fyfan va jag redan saknar alla.
/~ ANNA LUNDH

Ig vill stan i gesundum jätt tag til...

2012-01-01 / 15:06:33

Men nu bär e a te stocklum...

/~ ANNA LUNDH