Mannen som kunde tala med älgar.

2012-08-10 / 21:17:00

Grannen Tomas står upp för Brunnsberg i Timbersport :)Byalagsdragkampen. Mitt lilla kusinbarn Linnea passa på att fixa mitt hår när vi vänta på att det skulle dra igång. Det bästa som finns är ju att leka frisör! Nästa år kanske vi borde göra ett släktlag till dragkampen? Har ju en del personer att välja bland om man säger så... 

Min andra granne Stor Lars coachar Brunnsberg. Här skulle jag eg varit med, men *host * fick ju licens nu i helgen så fick inte vara med^^ Det fick bara vara två med licens per lag (eller tre?).

Klas och Daniel taggade.  -Sträck!

Ja ...och där sitter dom, mini juryn....så sugna att dra.. men får int;) 

Knattarna sååå duktiga!

Härlig dag med jättemycket skoj nere på byn. Redan massa raggarbilar cruisar runt, fullt med folk längst vägkanterna på små stolar. Den riktiga cruisingen är dock inte förrns imorrn.

Hemma blev det middag (såklart), världens godaste gryta. Tycker det är så härligt nu på sommaren när nästan hela släkten är samlad, alla mostrar, kusiner, respektives och kusinbarn. Nästan bara min familj som fattar här uppe. Men dom kommer imorrn till cruisingen ;)

 Det blev även ett löppass på typ 13 km nu på kvällen. Mina fötter börjar då bli så trasiga nu. Kusin ERIIIIKA!!! Kom och fixa!

Tyckte jag var duktig som börjar lära mig älvdalska, men då ska ni allt veta att det finns dom som avancerat ytterligare ett snäpp och snackar med älgar här uppe! Mötte en älgkalv idag, och då är det tur att man har en tolk med sig! Man håller för näsan på ungefär samma sätt som när man försöker härma en älvdaling. Då om man har tur kan man bli förstådd :)
 


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: