Mums

2012-08-05 / 21:09:00

Med stenmalet fullkornsmjöl från kvarnen i Västäng och vatten så gjorde vi en jäst som vi matat med jämna mellanrum. Efter fem dagar så var det bakdags. Det blev 8 fina surdegsbröd med gudomlig smak! *stolt* Mmmm!

Extra gott blir det med äkta bondsmör från Kerstin uppe i Brindberg fäbod och alldeles färsk nyslungad honung från Hans Per Persson i Gesunda. Hans bin måste vara extra duktiga på att hitta rätt blommar där ute i byn, för honungen är sjukt god!

Bra träning idag med dragkamparna. Kroppen mår mycket bättre nu än vad den gjorde imorse. Oscar och kusinbarnen agera lite hejjarklack, det blir man lite extra stark av:) Och så blev det finbesök här hemma av Mamma och Emilia som kom hit och hälsade på ...og moster Sonja, kusin Åsa, moster Gunnel og Novalie var också här en sväng:) Imorgon kommer kusin Tommy hem igen, då blir det skrattkalas :) Mmmm, det är verkligen toppenmysigt här uppe i Brunnsberg, njuter varje dag. Och nu drar Musik och Motorfestivalveckan igång också, så sjukt kul det ska bli! Lite kvällsfika nu, sen blir de kvälla! Natti natti!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Linda säger:

På alla bilder där du har nedsläppt hår så är det fint och typ "fluffigt", hur gör du för att få det? Vad har du för produkter? Allt från schampo till hårspray :) Har du uppklippt hår? tacksam för svar. :D

kram

Kommenterat - 2012-08-06 / 18:31:07
Mariah säger:

Du får gärna dela med dig av receptet! =D

Kommenterat - 2012-08-07 / 09:14:53
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: