Här-producerat

2012-08-01 / 22:10:47


Ett gäng glada får bräkte och hejja på när jag var ute och jogga och mjuka upp benen efter gårdagens dragkamp.

Skogens skatter.

Mosters potatis som växer och knakar här ute på gården. Bara några minuter gammal innan den kokas. Vi har avancerat från närproducerat till HÄR-producerat. Direkt från gården. Det känns så fräscht att kunna se och verkligen veta vad det är man stoppar i sig.

Husets jägare har varit i Stortjärn och fångat fisk. Det blev allt lite idag också!

Bondsmör från Brindbergs fäbod. Kerstin, guuuuu vilket gudomligt gott smör! Kladda på en klick på potatisen och wooola, oslagbart!

Bastumys!

Ujuj höll på glömma mata surdegs-degen! Har matat den med fullkornsmjölet jag köpte här borta i kvarnen under fäbodveckan. Har jobbat med den här degen i tre dagar nu, bara två kvar innan det är dags att baka bröd:)

Har det verkligen för bra här uppe i Älvdals-skogen så får nästan nypa mig i armen lite då och då=) Tänkte försöka få till en tidig kväll, men känner mig alldeles för pigg för att sova än. Får passa på att läsa lite coaching och ledarskap tills ögonlocken blir lite tyngre ;)Vi längtar inte tillbaka till bestämda saker, utan efter de känslor som de utlöser hos oss. Sluta leta efter lyckan. Börja samla på glädje och njutning från det som finns runt dig här och just nu. Du kommer inse att den lycka du sökt funnits där hela tiden, men du att tittat för långt bort mot horisonten så du missat smultronen vid dina fötter.

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: