Poseidon Showtime!

2011-11-05 / 12:54:29
Naturen är mäktig och farligt vacker! Havet är vackert. Man känner sig såååå liten inför naturens krafter.


Efter en dag med halvkasst väder och röd flagg hissad vid de naturliga havsbassängerna, så fick vi uppleva en magisk kväll med havet som höll i showen. Det började dundra som åska ute, men himlen var stjärnklar. Det var enorma vågor upp till 10-15 meter höga som dundra in mot de svarta klippväggarna av lava. Det såg så sjukt häftigt ut! Tyvärr går det knappt att fånga på varken bild eller film, ser mycket fjuttigare ut på bild än i verkligheten. Sen kom mörkret väldigt snabbt så det gick inte att knäppa bilder alls. Men jag har aldrig sett något så mäktigt och vackert i hela mitt liv.

Restaurangen vi åt på.


Sen gick det inte knäppa mer.. Vi var var ute flera timmar och såg det vackra skådespeleriet ute i havet.


Morgonen därpå vakna jag runt 7.
Det var fortfarande mörkt ute. Alla andra sov och Leo gick inte att väcka. Så jag gick ut och ner själv till havet för att se om det fortfarande var lika stora vågor. De var nu ännu större! Vid "utsiktsplatsen" som låg iaf en 20 meter ovanför havsytan slog nu vattnet över. Under natten hade vågorna rivit sönder muren och slitit itu flera träd. Så när jag stod och pillrade vid den trasiga muren så dundra det till och BANG ... jag fick en hel tunna vatten över mig och slogs ner på marken. Blev så shockad att jag började asgarva! Hahahah! Tur mobilen klara vattnet. Tänkte att ingen skulle tro på mig, såg ut som man hoppat i med kläderna på. Meeen när det ljusnat och resten av gänget vaknat följde de med ner och fick se själva hur vattnet slog över hela tiden, fast nu hade de spärrat av vägen.

Och vet ni... jag filmade:

Ah det är så vackert! Gu vad jag älskar havet. Men som sagt såg mkt coolare ut i verkligheten.

Där upp till vänster vid spetsen ser ni var ja stod på morgonen ..haha

Vilken styrka naturen har va?:)

Som klipporna på bilden här..Ser ut som småsten, men var i själva verket 10 m höga... Jag hade knappt synts på bilden om jag var där nere..


Nej, det är så mäktigt. Länge leve havet!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
mamma säger:

ni verkar ha det jättekul o härligt,men snälla Anna försök håll dig undan alla farligheter ett tag nu så vi hinner vila upp oss kramar i massor

Kommenterat - 2011-11-05 / 14:05:48
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: