Hemma

2011-11-09 / 12:25:38

Hemma på Lidingö igen.
Tillbaka i kylan. Leo har åkte och jobbat och jag tog mig en lååång frukost på säng med varm choklad och annat gottigott. Ska bara till förskolan en sväng ikväll då vi har föräldramöte. Kul att träffa kollegorna igen, har ju varit borta så mkt hela hösten så det ska faktiskt bli lite skönt med vardagsliv ett tag nu. Ser fram emot den tid vi har framför oss med advent, lucia, jul och nyår. Gu va mysigt!! Hoppas det kommer mycket snö i vinter! Efter allt mat-och dryckfrossande på buffeér och stjärnkrogar så ska det även bli gött med vanlig husmanskost och en jävla massa träning. Ska gå med Lidningö friidrott nu en gång för alla och skaffa ett gymkort. Tro vilket gym som är bäst här på Lidningö? Ska kolla runt lite.

Och i övermorgon bär det av hem till älskade Dalarna! Äntligen får jag träffa vårat nya lilla stjärnskott i familjen - Hello Kitty. Hahah! Tydligen är hon väldigt vild säger mamma. Rev ner en gardin igår och springer varvlopp i huset. HAhah såå söööt! Pappa har btw lovat grillade revbensspjäll från Ica Maxi. Så alla i Mora: Nu ger ni f*n i att köpa ribbs på fre-lör, så de inte tar slut innan jag kommer!:)

Sen får ni inte glömma köpa biljetter till Talangjakten 2011 -Dalarna på Moraparken nu på Lördag 12 Nov. Så ses vi där :)

Nu sa jag svira om och bege mig ut i Sthlm city. Ciao!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
ia säger:

Haha, kul att förra gången du kom hem va jag på kurs hela helgen och just den här helgen är det del 2 på kursen. Är det meningen att man ska sakna dig ännu mer?

Kommenterat - 2011-11-10 / 08:33:42
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: