Esperanto
Rätterna var så klockrent genomtänkta, annorlunda och smakade ...gudomligt! Vinet till rätterna smälte samman perfekt med smakerna. Ja, allt hela vällen var fantastiskt! Rekomenderar STARKT! Det var en 7 rätters-meny, men som ni ser på bilderna så fick vi in betydligt fler rätter än så :) Först ut; torkat torsk-skinn med någon marängkräm....

Ostron med potatisvatten (om jag minns rätt?)

Virgin ägg... (Första ägget som en höna lägger under sin livstid.) Detta i kombo med svamp

Sedan "blod-pannkaka" med någon speciell sylt...

Kycklinghjärta...

Leo och Annelie:)

Här började sedan första rätten i 7 -rätters menyn. De innan var visst bara "bonusrätter" man fick. Gött:)
Frusen rotselleri med saltad och torkad pilgrimsmussla, lardo av ko,
grillad musseljuice och störrom.
Morots-isthe
Jag och Stefan:)
Höstvibbar via morot och kantarell
Torsk homage Sturehof
Kolgrillad svartrot med torkad och rökparfymerad svensk Wagyu
Blomkål på många olika vis med havskräfta och citron
Dégustation d’oignons avec truffes
Kyckling ifrån Ockelbo med höstäpple
Ostar.. en var iaf getost blandat med mögelost, en annan grottlagrad.. de var väldigt unika. coolt:)
Desserten: Lakrits, rödbeta och brynt smör
...och kaffe såklart, cappucino
...och en bonusdessert.
De olika vinerna de serverade oss till maten:
2010 Riesling Vieilles Vignes
2007 Lapis Tokaj Furmint
2010 Kreutles Gruner Veltliner
2009 Pouilly-Fuisse Alliance
2006 Conca Tre Pile Barbera D´Alba
2002 Cuvéé du Chateau
..och Champagne Bereche et Fils
Ja vad ska man säga, många rätter små.... Var härligt mätt efter denna 14-15 rätters måltid. Haha. Rekomenderar er verkligen att besöka Esperanto! Sagolik mat, bra service och härligt sällskap;)