!!!

2011-08-27 / 22:20:44
Ann Chi åkte precis hem. Hon åkte ut till mig några timmar för lite mysprat på balkongen när sista sommarsolen gick ner i horisonten. Jäklar vilken fin dag det varit idag. Sista sista sommarhelgen stod det i tidningarna. Då blir det höst nudå, både mysigt och jävligt trist. Det är mindre än 4 månader kvar till jul.. Som vanligt kommer tiden dit gå riktigt fort. Lite resor inbokade i höst, varav en är ett rätt intressant uppdrag jag ska ut på. Mini-äventyr. Lite ljus i höstmörkret sisådär.

Idag började jag träna. På riktigt (för 148:e gången ungefär). Gick åt helvete med tjejklassikern och lag till Vasastafetten. Får försöka mig på det igen nästa år. Cyklade en mil idag, gymmade på ett kasst gym, solade lite solarium och cyklade förbi Apoteket och fyllde korgen med Blutsaft, Chi san och andra uppiggande mirakelgrejer. Hoppas de kan kicka igång mig.

Leo jobbar som vanligt, dygnet runt, så han får man inte se skymten av denna helg heller. Kul kille! Så nu när Ann Chi åkt hem så ska jag värma mig en kopp choklad och släpa med mig täcket upp i soffan och sätta på en film. Somna ensam i soffan. Finns det något bättre? Inte vara ensam, men somna i soffan:)

Ha en fortsatt bra lördagskväll gott folk!!
/~ ANNA LUNDH

Jag saknar dig!

2011-08-14 / 20:34:41
Kom hem nu! 
Jättegammal bild på oss. haha

/~ ANNA LUNDH

Söndag

2011-08-07 / 22:48:31
Hej hej! 

Ute på Lidingö
Mamma, pappa och morbror Ivar :)
Vi klarade oss från regn iallafall ;)
Inte tillräckligt stark för att lyfta med sin Lidingö hem till Gesunda
God dryck och massa pladder ute på klipporna.
Abborrbacken
På kvällen åkte vi hem till Peter Jezewski & Anneli Strand på lite grillkväll.
Grillkungen
Peter fick spela lite av sina gamla The Boppers-låtar, han har fan Sveriges finaste manliga röst. Den dagen jag gifter mig måste han spela på mitt bröllop.. kom ihåg det Peter!

Har insett hur jäkla mammig och pappig jag är. När de åkte hem till Mora tidigare idag fick jag sån ångest så visste inte var jag skulle ta vägen! Hahhaha shit!! Har haft en alldeles för bra helg! Vill inte den ska ta slut!
Sen ösregn på det. Tung eftermiddag med riktig höst-feeling med ett väder som vittnade om att sommaren sakta börjar lida mot sitt slut. Uh, har haft en fantastisk helg så borde inte sitta här och gnälla att den är över utan bara glädjas åt att den var så bra!
Blir lite tokig på mig själv också, har typ 40 projektideér som jag vill genomföra, men det är som att jag går och väntar på att någon annan ska pusha igång mig eller servera mig färdiga paket innehållandes mina egna planer.

Har köpt ett kollegeblock jag börjat fylla sidorna i... alltid en start;)

Pappa ...Mamma ..kom tillbaka!
Ska krypa upp i Leos mysiga famn och trösta mig nu. Behöver gos!!
Avslutar denna söndag med en av Peter Jezewskis låtar jag fått på hjärnan efter helgen. Haha.
/~ ANNA LUNDH

Omgiven av underbara personer...

2011-08-06 / 09:20:32
Oj inser nu hur sällan jag uppdaterar. Men vafan de e  sommar :) Här kommer lite bilder...

Förra helgen; en liten tjejkväll hemma hos mig sen utgång.
..sen i onsdags så plockade Annelie och Stefan m. barn upp oss med båt nere vid klipporna här på Lidingö. Sen åkte vi ut till Fjäderholmarna och såg på teater och drack rosé :) blev mycket skratt och myspys!!
...och igår eftermiddag kom mamma och pappa hem till mig!! Weiiiiiiiii. Dom ska vara här hela helgen. Gu va jag ska pyssla om dom. Igår gick jag, mamma, pappa och leo på Premiären/75års jubileumet av  Cirkus Scott. Tack mr Petré ;)
Tycker det är jättekul med cirkus och se alla galna akrobater! Vill också lära mig lite konster! :) haha.. men fan, jag tycker det är så hemskt när man har djur på cirkus. De hör inte hemma bland strålkastare, hög musik och hundratals människors applåder och jubel. Trodde att cirkusarna här i sverige slutat med sånt. Att ha djur med alltså. Hur som, annars mycket trevligt, sprang ihop med lite fina vänner där inne också ;)
Efter cirkusen drog vi till Fridays på Östermalm. Leo och pappa tjivades om vem som skulle bära min väska..det är ju faktiskt Pridefestivalen denna helg ;)
Superduper middag och några öl;) Men jag tog bara en^^

Nu gryr en ny dag. Jag är som vanligt uppe med tuppen. (är man van att gå upp 5 varje morgon, kan man inte göra annat på helgerna heller) ..men nu börjar dom andra vakna hör jag, så ska ställa fram en riktig brakfrukost. För idag har vi massa mysiga aktiviteter på schemat. Älskar den här helgen <3
/~ ANNA LUNDH