Fly back home...

2010-11-27 / 02:59:00
Det är nog dags för mig att lämna Afrika nu. Flyga hem igen, hem till Sverige och nutiden jag befinner mig i här. Hemma har jag redan varit ett tag,  fysiskt. Men min själ och tankar har liksom levt kvar i Afrika. Jag har så otroligt mycket mer att berätta, så mycket jag vill visa. Troligtvis kommer ni som läser min blogg få fortsätta dras med mina Afrikabilder, filmer och historier. Hade kunnat fortsatt blogga om Afrika i evigheter. Vill så gärna tillbaka dit igen!

Men nu är jag hemma i Sverige. Har börjat insett det nu :) Det var iallafall helt helt underbart att komma hem till Leo och till min familj. Det kändes väldigt konstigt att landa i ett snöklätt kyligt gnistrande Sverige. Leo mötte mig på arlanda med rosor. Och jag sen då.. blev så blyg att jag knappt vågade titta på honom. Hahah. Stackarn! Men sen stod vi bara där och kramades tills vi nästan höll på missa tåget upp till Dalarna. 

Mitt älskade Dalarna. Inte nog med att lämna Afrikas savann och vildmark för civiliserade Sverige, bara dagar efter jag kommit hem så flyttade jag och Leo till Stockholm. Tänk er den kontrasten. Storstad smockat med folk. Första dagarna höll jag på bli tokig här i stan. Folk överallt, trångt trångt och buller. Men som tur är bor då vi lite lugnare och mer naturnära med både skidbacke och vatten intill knuten... där man kan koppla av :)

Aja.. i fortsättningen blir det kanske lite mixat ett tag minnen Afrika/nutid -Stockholm/Dalarna. De får ni stå ut med.

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Evelina säger:

Jag kan gärna fortsätta läsa om din resa till afrika, se videor och bilder hur länge som helst, det är helt underbart :)

Kommenterat - 2010-11-30 / 17:13:22
URL - http://evi0627.blogg.se/
Linn säger:

Oj jäklar. Skulle aldrig kunna flytta till Stockholm just pga allt folk o stress. Starkt jobbat! :} Vad gör du där nere om dagarna då? :)

Kommenterat - 2010-11-30 / 23:16:58
URL - http://linnlowes.com
Anders i Hallunda säger:

Hoppas ni kommer att trivas i Stockholm Anna och Leo:)

Kommenterat - 2010-12-01 / 17:16:53
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: