Brrrrr!!

2010-11-28 / 20:48:34

Första advent. Det är ju iiiiskallt ute! Kul det är massa snö iaf :) Jag åkte hem till Dalarna i helgen. Lämnade Leo i Sthlm. Riktigt mysigt att komma hem! Var lite konstigt dock för Stefan och jag har visst bytt rum nu (!) .. Han har flyttat in i mitt stora rum och jag får hans lilla. Lite mer praktiskt faktiskt eftersom jag inte bor hemma. Men jag går fel typ hela tiden.. så det är lite sulligt än. Men vi vänjer nog oss snart :) 

Igår vart det iaf mys-middag när jag kom hem. Mamma, Pappa, Steff, Stina och Emilia. Sen kom farmor, Jan-Erik, Arne och Evabritt med smörgåstårta. En "afrikan-smörgåstårta" kalla dom den. Sen kom även Roggan en sväng:) Fullt hus hela kvällen kan man säga. 

Och nu idag har jag, Stina, Steff och Emilia varit på Gesundaberget. Jag och Stina åkte bärda.. dock bara några åk för jag höll på frysa ihjäl... så vi åkte lite madrass med Stefan och Emilia istället :)

Tog faktiskt lite bilder idag, men har min minneskortläsare i Sthlm. Kanske visar bilderna sen nån gång.. typ imorgon när jag är tillbaka i storstan kanske? :) 
 
Aja natti natti <3

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: