Husbyfjöl

2010-04-20 / 10:49:26
Husbyfjöl hette det här innan det fick heta Borensberg. Här finns det ingen snö kvar, så underbart! Och det är massa vårblommor överallt. Så himla skönt att slippa snön uppe i Mora! Slänger in lite mobilbilder från igår.
Centrum :)
På den här gatan heter nog alla Svensson eller Andersson...
Göta hotell
Göta kanal. Här vill jag åka i sommar!!
Det är så himla mycket vatten överallt, många fina badplatser.
På eftermiddagen blev det en timmes joggingtur. Gaaa så trött jag blev! Måste verkligen börja träna mer. Sprang elljusspåret och en vända längs kanalen. Så himla varmt att jag fick ta av mig tjocktröjan och springa i t-shirt. Härligt!! Pappa, bäst du börjar nu annars får du det tufft i sommar om du ska hänga me!
På kvällen tog vi buss in till Linköping och träffa en kompis till Leo. Vi var och åt ribbs på Texas Longhorn, sjukt gott men kladdigt. Sen gick vi till Ågatan och drack lite vin. Riktigt bra ställe må jag säga och sån trevlig personal. Här är jag och den goa bartendern :))
Dock missade jag och Leo sista bussen hem, missade den med bara en minut typ ...så tog en taxi och tänkte köra ikapp bussen. Men det gick ju inte så bra. Kom ikapp den först hemma i Borensberg. Inatt har jag tydligen gått i sömnen sa Leo, hade öppnat garderobsdörren och hållt på stimma. Sick!! Har aldrig gått i sömnen tidigare vad jag vet. Lite läskigt. Pinsamt om man hade traskat in i nått annat rum i huset där nån ligger och sover. Haha.

Idag har vi bara myst hela förmiddagen och nu ska vi ut på picknick så får vi se va som händer för skoj resten av dagen. Vet ni, jag är jättekär <3
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

Underbara bilder!!! :) Hur många grader varmt var det?

Kommenterat - 2010-04-20 / 14:23:05
URL - http://spjulia.blogspot.com
Mardin säger:

va mysigt ni har det Kram Mardin

Kommenterat - 2010-04-20 / 14:24:56
sanna säger:

visst är det fint! bor i linköping, men brukar bada i borensberg på sommarn :) kram

Kommenterat - 2010-04-21 / 09:55:12
URL - http://ellinoreochsanna.devote.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: