About yesterday

2010-04-23 / 17:35:17
Vi bilade ner från Sthlm till Norrköping. Dock blev vi fast i trafiken på strandvägen i över 40 min och sen var det en jävla kö vart man än körde i stan. Gu vad jag hatar bilköer, det kokar inom mig direkt det går för långsamt.  Så vi kom lite försent ner till Hageby och missade invigningscermonin. Överallt fanns ballonger uppsatta, såg rätt häftigt ut må jag säga. Filippa från Subito mötte upp oss när vi väl kom in i folkyran i köpcentret och visade oss vägen ill Vip loungen.
Där fick vi supergod buffé och dryck och blev plåtade av diverse fotografer. Vi träffade även på Mika och Micha. Mikas hund var nog den sötaste jag någonsin sett!! Såg ut som en liten fluffig valp fast den var 5 år. Träffade även på goodibaghoran Fredrika, min underbara, som jag saknat henne!
Vi fick sedan 2 000 kr att shoppa upp i presentkort som gällde hela shoppingcentret. Trots folkmassorna som trängdes överallt så fyndade vi en hel del. Konstigt nog är det alltid extra svårt att shoppa när man liksom"får" och verkligen har tid till det. Bara att välja och vraka bland alla olika affärer och ändå kommer man sig inte för att köpa nått förrän det snart är dags att åka hem.
Återigen tack SUBITO för en fantastisk dag ;)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Linda säger:

Snälla snälla älskade Anna.

Radera snön som singlar ner på första sidan. (a)

En en ny vår header?:)

<3

Kommenterat - 2010-04-23 / 18:43:23
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: