3 mobilt bredband

2010-04-15 / 11:13:28
Måste få gnälla av mig lite nu, är så förbannad på 3. Här är historien:

I somras var jag ute och rännde runt i hela Sverige på olika event efter Robinson. Däribland var jag på midnattsolsrallyt. Allt var så kul, träffade på 3, och började promota dom då jag själv hade mobilt bredband hos dom. Jag blev där lovad att om jag förlängde mitt abonnemang så skulle jag bli sponsrad med det (dvs. inte betala månadsavgift) samt att jag fick ett nytt mindre USB-modem. (Har fler vittnen som var på plats och också hörde)

Var lite tveksam först men eftersom jag blev sponsrad så fine, och jag tycker ändå att modemet funkar väldigt bra, med mycket bra täckning och så. På den tiden var även min blogg ganska stor, hade runt 60 000 läsare i månaden så tyckte det var helt okej att låta dem synas på min blogg. Dessa bilder hämtade från de blogginläggen i somras. Med Annie Seel (som också är sponsrad av 3) och Persbrandt, överallt syns 3. Sen var det inge mer med det, men vid månandsskiftet kom som vanligt en räkning från 3 ner i brevlådan. Jag tänkte då att det var för att min förra abonnemangstid inte hade hunnit gå ut så jag betalade. Sen fortsatte det att rulla in räkning efter räkning på 223kr/månaden månad efter månad men det verkade inte som "sponsringen" skulle starta nån gång. Glömde sen bort det där och brydde mig inte så mycket då det ändå inte kändes så mkt med runt 200kr/mån. Hade så mycket för mig hela tiden så hann knappt tänka på mobila bredbandet. 

Men nu hade jag glömt betala in en räkning och fick extrafaktura på nästan 400kr. Så på två månader betala jag nästan 700kr (för något jag inte ens använder idag).

Ringde kundservice och pratade med dom och fråga om det var okej att säga upp bredbandet då sponsringen ändå inte fungerat som den ska. Men det var så gott som omöjligt, eller det fanns ett sätt och det var att om jag betalade in 2 000 kr till dom som en slutfaktura så stängde dom ner mitt bredband. 2 000 kr! För de kunde inte hitta någonstans att jag blivit sponsrad, vilket gjorde att jag hade vanlig bindningstid som gällde till december. Så om inte jag vill ha deras tjänst (som jag egentligen blev sponsrad med) så måste jag betala dom 2 000 kr för att dom ska stänga ner de. 

Denns sponsringshistoria har redan kostat mig över 2 000 kr för alla månadsavgifter sendan jag förlängde i och med sponsringen, och kommer kosta ytterligare 2 000 kr om jag vill stänga ner abonnemanget, eller fortsätta betala fakturorna varje månad tills abonnemangstiden går ut. Ett riktigt jävla i-landsproblem jag vet, men känns sjukt att jag ska betala för min egen sponsring och sen inte få nå pengar tillbaka eller inte ens få säga upp abonnemanget utan pengar tillbaka, nej utan då få betala extra istället. 

Så slutsumman kommer hamna på drygt 4 000 kr, för nått jag skulle bli sponsrad med och som jag nu inte kan säga upp utan att betala in tusenlappar till dom. Pengar som kunnat användas till andra vettiga grejer.

Det är inte pengarna jag är arg för, kanske hade förlängt bredbandet ändå längre fram även utan sponsring. Men det är principsaken och hur denna historia blivit skött som jag är så arg för. Blir man lovad nått av ett företag så skall det hållas, och man ska inte själv få sota för det. 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Maley säger:

Svar:

Ja, vissa har verkligen missat poängen med mitt inlägg eller så var just denna person väldigt sugen på att klaga lite ;) Ex pojkvänner du vet.

Exakt, det var det jag vela få fram, men vissa väljer att slå dövörat till och struntar fullständigt i andras åsikter och bara tror att det är ens egna som gäller och att man inte ens behöver läsa/lyssna på andras. Man måste kunna diskutera om man väljer att slänga iväg en kommentar i någon annans blogg.Jag tycker det är billigt och motbjudande när folk lägger ut verkliga nakenbilder och visar upp allt som går att visa. Och jag håller med dig, bikinibilder på sommaren och sånt gör mig ingenting, men just det där billiga sättet att söka uppmärksamhet på och vika ut sig själv i en blogg eller någon annan sida, tycker jag är motbjudande:)Tack så mycket Anna! :) Det värmer. Kraaam!

Kommenterat - 2010-04-15 / 15:23:28
URL - http://maleyeriksson.wordpress.com/
Erica ung fru och tvåbarnsmamma säger:Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att "leka" modell=)KRAM/ Erica

Kommenterat - 2010-04-16 / 14:11:32
URL - http://erica.myshowroom.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: