Dragkamp

2013-05-26 / 15:23:00
Det har blivit en del dragkamp med Brunnsbergs IF senaste dagarna.

I torsdags var det bastu och invägning inför helgens tävling. Och i fredags tog jag ledigt från mina lektioner i skolan och vi var ute i tre grundskolor i Älvdalen och hade introduktion och prova-på dragkamp med eleverna. Eleverna tyckte det var jättekul, så hoppas det blev lite sugna på börja med dragkamp:) Det är ju väldigt kul om denna sport får leva vidare.

[[Kicka här för att läsa mer om skoldragkampen, Katti har skrivit så bra! ]]
Så för er som är sugna är det knattedragning vid småskolan i Brunnsberg på söndagar kl.17.00. alla hjärtligt välkomna.


Fredag kl.24 gick sedan bussen från Brunnsberg ner mot västkusten. Vaknade upp nere i Stenungsund, en bit ovanför Göteborg, där det var elitserietävling dagen lång. För min del var det säsongspremiär, dom andra har redan hunnit vara i både Unnaryd och Schweiz och tävlat medan jag bara varit ute i fjällen och farit runt överallt senaste månaderna. Men sjukt kul att att vara med och dra igen!

Öppen
Damer 540

Var med i två klasser, öppen och damer. I den öppna klassen så ställde Brunnsberg upp med 3 st lag. Lag 1 slutade på en andra plats. Lag 2 och 3 slutade 10 och 11. I block 2 så var det herrar 700 och junior/ungdom. Herrarna vann sin klass och junior/ungdom slutade på en 3 plats. I det sista blocket så var det herrar 640 och damer 540. Herrarna slutade på en 5 plats och damerna vart 3.

För att läsa mer om helgens tävlingar och se mer bilder >> klicka in HÄR <<


Måste ju  faktiskt erkänna att det känns i hela kroppen idag. Haha. Det är en riktigt riktigt tuff sport.

Idag är det plugg plugg plugg. Prov imorgon. Så stenhårt plugg ute i sommarvärmen. "Jobbigt" va? Dock astrött då jag kom hem typ 4 imorse.


Nu får dom allt passa på att vila, njuta och läka lite, för snart ska dom ner i löpdojjorna igen.  
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: