Destination Unknown

2013-06-08 / 22:22:00
 

Vi har cruisat runt en hel del dessa lediga dagar i denna pärla. Sjukt kul! Firat lite nationaldag och skjutsat runt kompisar till Ia som tagit studenten. Det är verkligen lycka att se alla strålande glada studenter. Tänk vad mycket roligt och nyttigt de nu kommer få lära sig och vara med om de kommande åren när de nu ska ut och testa sina vingar i det sk. "vuxenlivet". Stort grattis alla studenter! 

Fick låna Kimjas studentmössa när vi körde runt dem och slussades tillbaka till en 19-årig Anna för en stund.
 
Så tackar ödmjukast för alla gratulationer på fb när jag la upp denna bild från i fredags! Var dock 7 år sen jag tog studenten. (Studenten heter det när man är klar med gymnasiet, därefter tar man examen när man är klar med vidareutbildningar.) Men jättetack ändå ;) antar att många trodde jag menade utbildningen jag går nu, men jag låtsades iaf att de trodde jag gått ut gymnasiet. Hhaha. Jisses! Var det verkligen så längesen som 7 år? Va fort det går, och vad mycket som hänt sen dess, känns ändå som jag nyss var där och fnissade i korridorerna med mina kompisar, bärandes på ett ton med böcker och blygt spana in de söta killarna som satt på bänkarna längs skåpen. Och nu har alla gamla kolkamrater spridits med vinden, vissa har volvo, villa och vovve, andra jobbar utomlands, några kvar i mora, vissa är inne på sitt andra eller tredje barn och jag svingar i lianer i skogen. Tänk så det kan bli. Vore verkligen kul med nån klassåterträff snart. 
Och idag var vi och kollade simtävling i Falun. På vägen dit stannade vi och hjälpte en man som kraschat, fattar inte varför INGEN annan bil stannade. Vafan! Känns som en självklarhet att hjälpa någon om man kan, spelar ingen roll hur stressad man är. Passerade ändå ganska många bilar. Vilken tur han hade iallafall, att två så snälla tjejer stannade. Och så fick han ju dessutom åka lite Cadillac.  
Efter mycket om och men kom vi iaf fram till Falun och hann ändå se sista tävlingarna :) Riktigt skönt väder, var sjukt sugen att ta mig ett dopp jag också. 
Ia sitter och njuter av utsikten. Jäklars vilka överkroppar simmare får alltså. 

Yes, och nu är det bara att börja förbereda sig inför Destination Unknown. Ska bli så sjukt kul !!!!! I en vecka ska vi i klassen ut själva (utan falkögat) i vildmarken - vi vet inte var. Och genomföra en del uppdrag längs vägen - vi vet inte vad. Har bara hört att det kommer innefatta både nattvandring, orientering och fors mm. Vår lärare skämta att om vi inte hade hittat/hunnit tillbaka till skolan vid lunchtid på fredag efter erfarenhetsturen så skulle vi alla få IG i orientering. Haha! Jag misstänker dock att det inte var ett skämt. Ja, vi har ju nästan en vecka på oss. Sista veckan med klassen på väldigt väldigt länge. Ser verkligen fram mot den här turen! Älskar överraskningar och när man inte vet vad som väntar! Men vem gör inte det? 


/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: