Ice Climbing

2013-01-13 / 13:10:00
 Det var jag och Kim, lördag morgon, klarblå himmel, sol, isande - 21°C i luften, varm choklad och gnistrande vacker is. Så sjukt kul att klättra men väldigt kallt om händer och fötter! Sen måste jag erkänna att jag hade sjuk träningsvärk i armarna sen veckan som varit så det blev verkligen en extra utmaning att jobba sig till toppen. Mostrarna Monika och Sonja kom även förbi en sväng och kollade när vi klättrade, det var bra, man får lite extra styrka i armarna när man har publik. Haha.

 
Fantastiskt, va? ;) Vi köpte även Dala Demokraten idag, där stod det om Kim och Nicklas, riktigt bra reportage ( LÄS HÄR)
 
Idag står packning på schemat. För nu ska vi ge oss ut på vintertur på fjällen kring Grövelsjön med klassen med turskidor och fjällpulka. Väderprognosen visar att det kommer hålla sig runt -20°C, brrrrr kommer bli kallt. Det är ungefär 45 °C kallare än min personliga comfort zone. Haha! Vi ska sova i bivack (snögrotta) nån natt, och i tält nån natt. Veckan kommer handla mycket om orientering och kartläsning i fjällmiljö. Det är bra! Sen kommer jag lagom hem till "Våga Drömma-dagen" på fredag då jag ska föreläsa här i Älvdalen. Jättekul att alla platser sålts ut!  

Men tills dess får ni ha det så bra, och tänk på mig när ni sitter där hemma framför brasan i värmen och myser med täcket, då myser jag också, fast nerburrad  i en sovsäck ute på iskalla fjället i nån snögrotta någonstans - med lite tända ljus. Just ja, värmeljus ska jag också packa med mig.  

Goodbye for a little while.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Emma säger:

Du är en sån otroligt inspirerande person Anna! Inte till att leva som du gör, utan att leva som man själv vill! Din energi & livsglädje smittar av sig som tusan! Jag bara ler och tänker på allt jag ska göra när jag har vart här, ja jag vet inte - Tack i guess :)

Svar: Tack Emma :) kul att höra
_________

Kommenterat - 2013-01-14 / 01:55:47
URL - http://emmaelvira.spotlife.se
Linda säger:

Fina bilder!

Kommenterat - 2013-01-22 / 19:17:33
URL - http://hittakarleken.bloggie.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: