Freeeedag!

2013-01-12 / 00:28:00
Uppe med tuppen och iväg med klassen på en heldag på skoter. Erik från Mc Racing - Älvdalen var turledare idag tillsammans med vår lärare Dennis. Även en reporter från tidningen Snowmobile var även med och plåtade.
Lunch uppe vid Evertsbergssjöarna. Vi gick även igenom våra projektarbeten vi ska genomföra om några veckor.
Så vackert. Åh vad jag älskar att åka skoter! Det har verkligen allt; kan vara fridfullt och rogivande, utmanande, adrenalinfyllt, fysiskt skitjobbigt - som värsta träningspasset, jätteroligt och bara alldeles alldeles underbart.
Väl hemma igen var det bara att snabbt svira om till träningskläder och för första gången på evigheter träna med dragkamparna. Brunnsbergs if håller i cirkelträning varje fredag i Rots sporthall för den som är intresserad att vara med. Brukar inte vara kvar i Älvdalen om helgerna så har alltid missat denna träning, men idag passa det bra och sjukt svettigt blev det. Pjuuuuuuuuu!!!! 

Och nu på kvällskvisten blev det lite fredagsmys hemma hos Elin med ett gäng från klassen. Jätteskönt att varva ner lite efter en fartfylld vecka...
Men nu är jag hemma i brunnsbjärr igen, dags att sova så man blir pigg, för imorgon ska jag ut på något riktigt spännande.....

Ja olalaaaa! Natti natti ;)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: