Time to say goodbye

2013-02-13 / 23:04:00

Sitter hemma i Gesunda mitt i ett berg av resväskor, vandringsryggsäckar, skidor och kläder. Gu va alla är goa här hemma som hjälper mig med mitt väsk-berg!

Idag har vi i skolan jobbat med vårens projekt "Fjäll -och Fjord" då vi ska iväg till Norge på tur två veckor i april. Längtar så otroligt mycket! Kommer bli så fantastiskt! Har idag även jobbat en del inför Vildmarksmässan  som är i mars, då vi kommer ha en monter från skolan bland alla utställare. Så alla ni som frågat om och varit så nyfikna på utbildningen jag går borde verkligen ta tillfället i akt och komma och besöka vår monter under mässan.

Efter skolan tömde jag mitt rum hemma hos moster i på mina sista grejer, kändes lite vemodigt. Här har jag bott sen i somras och haft det sååå bra! Gu vad mysigt vi haft! Men nu är det dags att lämna Älvdalen. Åh vad jag kommer sakna att sitta uppe och skratta med moster hela kvällarna. Kommer inte tillbaka förrän vintern i princip slagit över till sommar och gräset gror. Och även då blir det bara en snabbis i Älvdalen innan jag drar ut på sommar-LIA. 

Men det som väntar nu framöver är ändock väldigt spännande! Ser verkligen fram mot att flytta till Uppsala ett tag. Kul med en ny stad, lära känna nytt folk men framför allt att vara på C2. Har hört så otroligt mycket gott om dom från alla olika håll och kanter, verkar vara några riktigt sköna snubbar där som verkligen kan sin sak.

Det här gänget kommer jag också sakna! Typ "Hej vi går på högstadiet och är BFF" ... .. ;)

Avslutar med en liten film från förra veckan som Elin har klippt ihop. Det är från nör vi var i Bydalen. Mmm livet kan allt vara bra underbart va? ;)
 


Nu nattinatt, imorgon ska jag isklättra. Tjopp!
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: