FREEEDOOOM!!!!

2013-02-08 / 18:35:00
ToppenSuperDuperDag!!!

Ni skulle varit med idag! Ni bara måste följa mig någon gång så ska jag guida er till den största frihetskänslan av dom alla!

Du har kämpat, gått, gått ,gått genom skogen på skidorna, träden är begravda under ett lager av gnistrande vit snö, meter med puder. Du fortsätter gå och gå, du har nu kommit upp där trädgränsen slutat, vätskepaus, utsikten är gudomlig. Du fortsätter gå....nu sicksack då det blir brantare och brantare, vissa partier är det bara att av med skidorna och bära dom. Nästan vid toppen, det börjar bli riktigt stenigt och brant, fäster skidorna på ryggsäcken och får både gå och klättra. Sen plötsligt når du toppen. Ett pirr går igenom hela kroppen när man står där, milsvid utsikt och en total tystnad. "Jaaa, jag klara det!!!" Dom brukar säga att det är "ensamt på toppen", och det kan jag ju hålla med om, men förstår absolut inte varför. Det är ju så otroligt underbart att bara stå där och skåda ut över världen. Du är bara här och nu med en pirrande känsla av frihet i hela kroppen.

Det var jag, Bamse och Dennis. Klarblå himmel och runt -20°C i luften när vi startade nere i stugbyn. Transcivern på kroppen. Spade, sond, första hjälpen, extrakläder, matsäck och lite andra prylar i ryggan. Det var första gången jag provade Randoneeutrustning. Jag måste erkänna att jag tidigare varit skeptisk till randonee, men efter idag tar jag tillbaka allt jag någonsin tänk om randonee. Randonee is the new shit that takes you to freedom!

Bamse och jag.

Dennis.
En glad Anna :D haha, kunde verkligen inte sluta le!  Samma stora leende sitter kvar nu i skrivande stund, tror aldrig det kommer suddas ut, haha. Känslan efter en sån här grej lever man på läääänge!

TOPPEN!!!

Dennis skottade en soffa där vi slog oss ner i solen och bara njööööt av solen och vår matsäck.

Sen var det dags för den största belöningen av dom alla! PUDER hela vägen ner!!! MÄNGDER med puder!! Wooohooooo!!!!
Så sjukt underbart! Hahhaa, hörde bara glädjetjut hela vägen ner.
Vilken jävla kick! Jag är sååå kär i det här! Give me more!!!

Som sagt, leendet och känslan efter en sån här tur kommer sitta kvar läääänge. Längtar redan efter vi ska ut på fjäll-och fjord i vår...

Vi har även tränat mer lavin och kamraträddning idag. Och nu är vi tillbaka och myser i stugan, vet då en som kommer sova gott inatt. Nu vankas det middag och sen blir det även efterrätt ;) mmm.

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag!

Puss och Kram// Anna (fortfarande med ett leende upp till öronen.)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Magnus säger:

Ser underbart ut!
Så avis!

Kommenterat - 2013-02-08 / 22:28:03
Karin O säger:

Ser ju helt otroligt härligt ut:) Hoppas allt är bra med dig!
Kram

Kommenterat - 2013-02-10 / 09:56:02
URL - http://kakansemlanoliven.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: