C2 Vertical Safety

2013-02-19 / 21:40:00
Efter en fantastisk helg i Sthlm har jag nu flyttat vidare till Uppsala och till på C2 Vertical Safety (hemsida). C2 genomför en mängd utbildningar för personer som arbetar på hög höjd och i trånga utrymmen. (klicka här för att se kursutbud).

Direkt jag kom hit kände jag att jag hamnat på rätt plats. Förstaklassigt bemötande och alla är så sjukt kompetenta och duktiga på det dom sysslar med. Så sköna människor, alltid glada och har så mycket häftigt i bagaget. Klättrare, cirkusartister, poliser, överlevnadsexperter, grottforskare, nån vart upp på Mount Everest.... ja, you name it, listan bara fortsätter. Många fräna personer.

Igår började jag på en tredagars Rope Rescue Basic utbildning, för målgruppen räddningstjänst, brandförsvar och industri. Teori blandat med massor av praktiska övningar. Så har nu i två dar "räddat" och "blivit räddad" av brandmän, hehe inte helt fel. Instruktörerna är så grymt bra och vi har så roligt!


Jag bor även här på anläggningen så när vi slutat för dagen har jag knytit löpdojjorna och sprungit in till centrum och runt på lite sightseeing här i Uppsala. Väldigt fin stad! Men nu blir det sängen så natti natti!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: