The mermaid, Robinson 2012 avsnitt 8

2012-09-03 / 18:13:00
Leif vinner duellen mot Micha :D


Lag GUNTAO - Gu vad oroliga vi var att Leif inte skulle komma tillbaka. Jag hade en sån klump i magen hela dagen han var borta. Sen såg vi äntligen hans hatt och Sverige-tröja skymta borta på stranden!

Woooooohooooooo våran Leif är tillbaka!!!!!!!!! Han vann!!! Underbara Leif vad vi saknat dig!!!!!
Sann glädje! Vi kasta oss över våran lille Leffe och firade kvällen lång vid brasan. Jisses vilken underbar kväll med vårat kära Guntao <3

Lag TIGAS - Hos Tigas paktas det förfullt. Deras plan är att plocka oss i Guntao en efter en vid sammanslagning. Men då gäller det för dom att vara majoritet. Nu har dom förlorat Micha, men är fortfarande fem kvar medan vi bara är fyra i Guntao.

Dessa SVT-veteraner har varit med förr och har full koll på det där med pakning. Robban även kallad pakt-kungen:) och det står han för! Något jag verkligen gillar med honom, han är alltid så ärlig och står för vad han säger, tänker och gör.

Lag GUNTAO -  Soooommar sommar och sool, havet och vinden och doft av kaprifol lallaaa lalallaaa ..... Hos oss bara lallar livet på. Plockas snäckor, samlas vet och mat, skålas med lite kokos, softar och lallar.
Leifs konst.

Tävlingsdags och vi ska välja en tjej som ska ha en betydande roll i tävlingen. Leif vill jättegärna vara tjej idag ;) 
Vi tjejer ville alla tävla och röstade på oss själva som bäst lämpad för tävlingen, så Leif fick utse vem av oss det blev..Guntao

Tigas

Dopp i grytan 

Visste ni förresten att mitt andhållningsrekord är 4 min och 12 skeunder? Så dethär med undervattenstävlingar är verkligen min grej. 
 

Robban har bra koll på läget hehe..


Ser ni förresten bandaget på min hand? Innan tävlingen högg jag mig med en kniv i handen, höll på gröpa ur en kokosnöt. Den stack rätt ner i skelettet och kötta upp ett rejält sår. Det blev så illa så jag fick sy -utan bedövning dessutom! De ni! På tävlingen vet jag att deltagarna i Tigas undrade vad jag gjort och om jag hade ont, men jag sa bara att det var ett futtigt skrubbsår. Man får aldrig visa sig svag i detta sammanhang och ge dom andra vetskapen att man har ont. Det är bara att bita ihop. Precis som i verkliga livet. När man sedan presterar bra, tar hem segern trots smärta så får man en sån kick, man blir ännu starkare och får bekräftat för sig att man är tuffare och klarar mer än man tror.  
 
Tigas fick gå till ö-råd där de röstade ut Johnny.
 
Här är ett klipp från mitt förra Robinson 2009. Alltså tre år sedan, också undervattenstävling.Rätt nostalgiskt att se det! Saknar Jarmo, Blomman och Nina jättemycket!
 
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Sara Sjöström säger:

Du är GRYM Anna! Absolut min favorit-deltagare i Robinson! Och så är du så naturligt vacker också, oavsett hur skitig och ofixad du är. Verkligen som gjord för naturen ;) Hur jobbigt var det att vara helt utan skönhets- och hygienprodukter? Hur klarar man prestera så bra i tuffa tävlingar med så lite mat i magen? Hur kunde matintaget se ut en vanlig dag?

Svar: Aaaaw tack så mycket! Vad go du är! Ärligt talat var det skönt att vara skitig och utan hygien och skönhetsprodukter. Och inte heller har man någon spegel, så man slipper bry sig om hur man ser ut helt och hållet. Dock sakna jag lite tandborste och tandkräm. Gällande maten så klarar man sig förvånansvärt bra med att tävla även på tom mage. Jag tror vi äter alldeles för mycket här hemma i Sverige mot vad våra kroppar egentligen behöver. Vore nog nyttigt för många av oss (inte alla) att gå över till Raw-food och även minska det dagliga matintaget. i Robinson kunde man vissa dar äta bara lite kokos, någon annan dag kunde vi ha lite ris så då blev det både kokos och ris. Ibland fick vi någon fisk eller orm att dela på. Sedan plockade vi väldigt mycket snäckor, musslor och sniglar och även insekter och smaska i oss. Kram Anna
_________

Kommenterat - 2012-09-03 / 19:33:02
URL - http://santapola.nu
E Jonsson säger:

Så jävla gött det var att se er vinna den vatten tävlingen... jag satt klistrad hela avsnittet och hejjade (KOMMIGEN ANNA... ÅÅÅÅ YES!!!)

och instämmer med tidigare komentar, du ser då alltid bra ut, spelar ingen roll hur "skitig" still looking fresh ;)

Svar: tack ;) håll tummarna nu
_________

Kommenterat - 2012-09-03 / 21:39:41
Ralle säger:

Anna panna. Vad är ditt personliga rekord att hålla andan under vatten?

Svar: mitt andhållningsrekord är 4 min 12 sek
_________

Kommenterat - 2012-09-04 / 15:32:37
Påle säger:

Hur varmt respektive kallt har de varit som max? :)

Kommenterat - 2012-09-04 / 20:27:45
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: