Näst sista avsnittet! Finalen är nära....Prog.11

2012-09-06 / 01:08:00
Ingen sovmorgon här inte *gäsp*... han är hård den där Paolo:)
Mia förlorade duellen mellan henne och Mirre. (Ni vet huset som sprängdes). Så när vi kom till vår nya strand så möttes vi av Mirre som sovit där en natt redan. Så nu är jag den enda kvar från Guntao huhu hur ska det gå i ö-råd, omringad av Tigas?? Nu gäller det att kämpa på och ha flyt! Vi hittade fler siffror....*Host host* Jasså du Mirre Pirre! Så du hade minsann gömt undan siffrorna under huset som jag misstänkte. Din lurifix:)Vi fick brev, dags för tävling....Min kalender som jag gjorde redan på Guntao. Ristade in varje händelse i Robinson, ifall man skulle behöva minnas någon gång. Nu dags för tävling och testa minnet.
.Robban vann immunitet i nästa öråd. Vi hade det riktigt jäkla mysigt på nya ön. Man kommer väldigt nära varandra när man lever så tätt ihop. Tycker det är oerhört intressant med människor och deras livshistorier. Hur man fungerar i grupp, hur relationer skapas och förändras..... hur jag känner, reflekterar, ser på saker och min personliga utveckling under denna resa. Den sociala biten är fruktansvärt spännande.  En ny dag gryr.
Myror-i-brallan-Anna. Det här är cashew-frukt. Ni vet cashewnötter, den där lilla mörka knorren där framme på frukten är en cashewnöt som sitter inbäddad i ett skal. Det tar flera dagar att "framställa" en nöt. Först ta ner frukten, sen skala bort ett lager så man kommer in till nöten. Av detta blir fingrarna helt sönderfrätta, huden är jättekänslig för vätskan innanför skalet. Sen måste den lilla cashewnöten torka i solen några dagar innan den är klar att stoppa i munnen. Så nu kanske ni förstår varför dom är så dyra att köpa i affären.  Aaaaaah Robban sluta skräms!Bra Sus :) Dalarna Dalarna :)Sanna blev utröstad på Ö-rådet.  
Nu är det vi fyra kvar som träder in i finalen som är imorgon!
Jag, Mirre, Robban och Susanne.
 
Vem vinner Robinson Revanschen 2012?
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Samuel säger:

Hoppas du tar hem hela skiten. Har hållit på dig och Leffe från första avsnittet. Så imorgon håller jag tummarna för dig ;) Ifall det är avgjort :P

Kommenterat - 2012-09-06 / 01:17:16
efrahim bra säger:

GRATTTTTTTTIIS!!! Jag fick igår veta att ert är du som vinner Robinson. Du har kämpat väl, mycket bra. Jag blev först att gratullera här på din blogg... Jag tycker att man faktiskt får avslöja nu när nästan alla avsnitt sänts.

Kommenterat - 2012-09-06 / 07:53:03
Henrik säger:

Riktigt bra jobbat att ha kommit till finalen, ska följa den med spänning i kväll!

Kommenterat - 2012-09-06 / 10:20:01
URL - http://oijer.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: