Mycket känslor, avsnitt 10

2012-09-05 / 00:24:00
Zübeyde var borta när vi vaknade på morgonen. Hon hade bara lämnat efter sig ett brev... Innebar detta något bra eller dåligt?
Samtidigt kommer Paolo med fruktansvärda nyheter...


Jag bröt ihop. Leif diskad.  

Jag går på Tigas om deras pakt...
 
Tävling!

Jag minns jag blundade innan och tyst tänkte att "nu ska jag dra för både mig och Leif". Gällande Zübeyde´s lilla gåva till mig så innebar den att jag fick ge lite extra vikt till någon av deltagarna. Tack Zübeyde, Sorry Mirre! Har lovat bjuda Zübeyde på iskall skumpa på Grand. Hahaha
  
Jag och Robban ledde stort....

Robban vann!
... mina säckar fastnade och jag höll på sumpa hela min tävling!! Det tog bara tvärstopp! Sån ångest! Hade mjölksyra i hela kroppen! Lyckades till sist få över säckjävlen över stocken.

Det är lite kul att jag i början säger att detta inte är någon tävling för mig "för jag är inte så bra på att dra saker". Några månader senare utmanar jag mig själv och börjar med dragkamp i Brunnsberg i Älvdalen och är med och drar hem inte mindre än två SM-silver! Moahha..
 
Robban sätter VÄRLDSREKORD i Robinsondagar!!!!! Tjooooohoooo det är riktigt stort! Tänk alla miljoner sökande i alla länder genom alla tider, och Robban är den i världen som suttit flest dagar på Robinson-ö.


Flaskpost!!!

Duell mellan Mirre och Mia som förslorade dra-säck-tävlingen.

Allt avslutades med en explosion... vi lämnades ovetande om vad som hänt och vem som vunnit?
Robinson%20del%2010
Finns så mkt att skriva om, men ni får fråga om det är något ni undrar över. Nu är det bara två avsnitt kvar av denna säsong av Robinson. Shit vad fort det gått!
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

Haha först tyckte jag att du skulle ge Robban extra vikt för han är farlig, men sen när du valde Mirre och motiverade din anledning kändes det inte mer än rätt! Bra tänkt där, Anna!

Kommenterat - 2012-09-05 / 00:44:01
URL - http://spjulia.blogg.se
Johan säger:

Har sett att det finns Tv4 affischer med bla dig. Har du några stycken så att man kan få en singnerad?

Kommenterat - 2012-09-05 / 00:58:32
Joacim säger:

Hej

Den där tjejen Anna lundh verkar va en härlig tjej, begåvad, vacker, grym i tävlingar. Vet du hur man kommer i kontakt med henne på bästa sätt?! ;)

/J

Kommenterat - 2012-09-05 / 07:21:00
Andre säger:

Verkligen synd att Leif blev diskad...och av en sådan löjlig sak!
Nu hoppas jag du vinner Anna, vi håller på dig :)

Kommenterat - 2012-09-05 / 07:38:12
Carl-Johan säger:

Hej! =) Först o främst så måste jag säga att du är verkligen den finaste (och snyggaste) deltagaren nånsin <3 Iaf av dom säsongerna jag hängt med :) Undrar bara en grej: hur känns det att se sig själv på TV? :) Känns det annorlunda nu när Säsongen 2012 visas än när Säsongen 2009 visades? Vad var det första du åt (eller vad åt du dom första gångerna) när du kom hem från tävlingen 2009? Minns du?

Håller tummarna stenhårt för dig i tävlingen (alltså 2012)!

Kommenterat - 2012-09-05 / 07:44:15
Oscar säger:

Personligen så är jag väldigt intresserad av att veta mer vad som händer en vanlig dag på ön. Du nämnde själv att dem klipper ihop en hel dag till bara 45 minuter och hälften av det är ofta tävlingar.

Jag kanske är ensam om det, men det skulle vara väldigt kul att bara få veta saker som: Hur svårt är det egentligen att hitta mat? Har man någon aning hur mycket klockan är, eller lever man bara efter solen? Vad gör man för att få dagarna att gå mer än bara tävla? m.m.

Kommenterat - 2012-09-05 / 07:47:18
Gaymasen säger:

Haha det är riktigt häftigt alltså. Att han orkar.

Har ingen TV längre då jag flyttat så är suuur att jag missat senaste avsnitten men tur att jag kan läsa lite här. Surt med Leif. Han är en riktig överlevare men nu ska du vinna Anna! Har trott på dig sen start, så klart. ;-)

Kommenterat - 2012-09-05 / 17:33:42
URL - http://gaymasen.se
Amanda säger:

Är du och Mirre ovänner nu i vardagen efter det här? Vem kom du närmast i lägret? Hur ser dagarna ut på Roibnson-ön, hur får man tiden och gå? Jag hejar på dig!!

Kommenterat - 2012-09-05 / 19:34:29
calle säger:

har du silikon eller? fan vad fine de är

Kommenterat - 2012-09-05 / 20:38:05
Sofie säger:

Hej Anna ! Måste bara säga att du är grym ! Har inte sett Robinson förut men efter att ha pratat med dig i ett jobb ärende ( innan du åkte på oscars ;) så kom jag fram till att detta måste vara den Anna, och tycker du är stark, duktig och så tuff som kan vara med i en sån här grej, skulle jag aldrig klara ! Hoppas du vinner ! Kram

Kommenterat - 2012-09-05 / 21:17:05
Freddy säger:

Hej, typ lite efter men, jag blev skit ledsen när du inte kom till final... Men jag undra om du kanske skulle kunna berätta om hur det verkligen var och hur du mådde o sånt :)

Kommenterat - 2012-09-06 / 21:35:37
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: