Morgonjogg

2012-10-14 / 09:50:00

Nu har vi kommit hem från Norge. Vi badade bastuflotte igår kväll. Jättemysigt! Sen blev det en kopp natt-kaffe på Dalgatan 118 innan det var dags att krypa till kojs. Jisses vad skönt det är att ligga i en riktig säng med ett varmt täcke. Och vad underskattat det är att ha en riktig toalett istället för att snubbla runt i skogen med pannlampa och huttra i kylan mitt i natten:) haha! Men längtar redan ut på fjället igen! 
 
Nyss kommit hem från en lång morgonjogg här hemma i Älvdalen. Tror snön ville följa med oss från Norge för det var helt vitt här i Brunnsberg när jag vaknade. Första snön brukar ju komma i takt med älgjakten, blev så även i år. Såg allt spår i snön efter skogens konung nu under turen...

 
Nu ska resten av söndagen spenderas hemma, elda i kamin, städa lite och bara MYSA!!! Tossa runt i mjukisbyxor och ruffsigt trollhår och spela bra musik. Ikväll ska vi på bio, moster och jag :) 
 
Ujuj, dessa tidningar med sina formuleringar ;) Kalle snackar med döda katter och jag springer på farfar i källaren. "Är alla ni från Dalarna sådär tokiga?"undra en skåning..haha. Ja Kalle, du kan ju fråga katterna, vad dom tror om saken^^  
 
Rather crazy than boring.
 
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anonym säger:

Dags att svara på frågor del 2? ;)

Kommenterat - 2012-10-14 / 21:47:13
Kim säger:

Hej Anna!
Köpte tidningen där du berättade om din farfar som du hade sätt i källaren. Jag hade en konstig känsla efter att min morfar hade avlidit om att det var någon i min familj som hade cancer. Ungefär 2- 3 månadeer senare så var det en som fick ett besked om att hon hade cancer.

Hoppas att du har det bra, och det var synd att du inte vann Robinson revanschen.

Ha det bra!!! Kram KIm

Kommenterat - 2012-10-19 / 18:40:57
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: