Dragkampsfesten

2012-10-21 / 22:56:00
Vilken rolig helg det varit!!!

Igår var jag först på Älvdalens Utbildningscenter där vi hade Öppet Hus. Jag och några till hade hand om Prova-på klättring. Blev en hel del klättrande för oss också mellan säkringarna, går ju inte att låta bli att utmana väggarna i klätterrummet. Här leker Elin Spider-woman:)
Det var även tipspromenad och så fick man provköra de nya simulatorerna dom har på skog. Där fick man  prova lasta timmer, köra skördare och backa med lastbil. Det var presentationer om de olika utbildningarna, elever visade hur man band flugor till flugfiske, restaurangeleverna hade gjort goda höstsoppor och det var faktiskt väldigt mycket folk som kom. Kan då varmt rekommendera denna gymnasie -och YH skola!
 
Sen var det bara hem, duscha, och svira om, poppa igång spotify och knäppa en ptsssssssch med mamma, moster och P-A. Nu var det dags för Dragkampsfesten nere i bystugan här i Brunnsberg. Det var Ida och Lina som var festfixare och hade gjort ett jättebra jobb! Vi var nog runt 100 pers som åt (knytkalas) och bjöds på underhållning.

P-A och Moster Monika - så himla gulligt par!!! Sprudlande kärlek!
 
Kvällens bästa! Katti, Tobbe och Joel hade gjort en musikvideo som de hade slängt ihop i tisdags. Hahahah!  Rätt intern så självklart roligast för alla som ...fattar... hahah Brunnsberg Style. Här är orginalet.
 
Och så var det medaljregn. Prisutdelning och hyllningar från den gångna säsongen. Både från SM och VM och andra utmärkelser. 16 nya dragare denna säsong. (Bild från Brunnsbergs if´s hemsida. Där har Katti skrivit och lagt in fler bidler från kvällen)
Fick tre priser. Som nydragare är jag rätt nöjd med 2 SM silver i Dragkamp:)
Sen var det dans natten lång! Hujedamej vad vi dansade!!!! Köpte även lotter. 5 st. Två av dem drog hem storvinst! Borde kanske köpa någon trisslott nån dag....
Jag och mamma finular! hahaha..... om ni bara visste!!!! Sjukt rolig fest, bra arrangerat brudar :)
 Idag har jag tassat runt i pyjamas hela dagen. Har bott i soffan hela dan. Sett den norska filmen "Taxi". Så sjuuuuukt bra! Min kusins svägerskaHina är en av huvudrollerna och är så grymt duktig!!! Rekommenderar den filmen starkt!

I morgon är det skola. Då ska vi börja med lavinsäkerhet. Ska bli riktigt spännande! Går bara i skolan denna vecka sen är det höstlov (eller självstudievecka snarare). Är sugen på att dra iväg någonstans, men vet inte var. Vore ju lite gött att ligga och plugga på nån skön strand i solen. Men ah, kanske passar på att hälsa på lite vänner här hemma i Sverige istället. Finns ju någon jag skulle vilja passa på att träffa lite extra:)
Men nu godnatt! Puss och kram skumbanan
 
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: