BM !!!!!

2012-10-18 / 18:07:00
Klassen över oss arrangerade en multisporttävling som vi fightades genom idag mot 16 andra lag, YH och gymnasieskolan!

Jag, Morgan och Bamse "Team Slutpatrullen" kämpade hårt för att försöka komma sist vilket var mycket svårare än vi trott. Våra värsta fiender var våra egna tävlingshorn som växte ut vid varje tävlingsmoment. Bamse, en av dom bästa i världen på armbrytning (9:a på VM), en superdupertävlings-Anna och MM, Mäster Morgan kan inte - inte tävla. Hur mycket vi än försöker. Haha.

Efter momentet "blindbock" var det löpning till campingen och där startade paddling-orientering. Vi paddlade ner till Väsa-dammen och letade samtidigt efter bokstäver som fanns gömda längst vägen.
 
Lunchpaus uppe vid Väsabacken.

Efter lunch var det dags att snabbt som tusan ta sig till bergets topp, för där väntade...
 
 
...tävlingsmomentet "stapla backar". 10x3. Vi knäppte nog en rekordtid där! Kalla mig spindel-anna.
Mäster-Morgan chockad över våran supertid. Guiness rekord! Alltså vi bör få extra stil-pris för det imorgon! 
Sen springa ner för backen och hoppa på orienteringsbiten tillbaka till skolan. Var en hel del tävlingsmoment längs vägen men vi glömde såklart ta kort. Vi var så inne i våra samtal om .....********** ! Ja. Vi greja alla resterande moment excellente!
En lång och skitkul dag med bästaste Bamse och Morgan. Vilket dream-team! Men vi gegga ner oss rejält på slutet. Kasst vägval. Såklart att man får heltäckande brungult bajsgeggamojjaklegg upp till knäna precis innan mål. 

Nu är jag hemma i Brunnsbergoch har duschat, städat och fixat massa. Moster lagar mat, älgburgare så snart ska vi mysa ner oss i soffan för myyyyyys-torsdag ;D
 
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: