P&L + BLR

2012-07-01 / 21:01:12Big Lake Run
med kusin Johan i hans pärla !

Bus-Liam <3
Peace & Love
!!!

Rihanna som nån filma, kasst ljud på filmen dock. Hon hade inte riktigt koll på läget då hon trodde hon var i Oslo^^ haha

VIP-band
ofc, till Edens lustgård wooopwoop

Rockstaaars inne på Eden haha

((Ps. det är ingen riktig elefant! Fick arga mail när jag la upp bilden nedan på fb från djurvänner som tyckte det var fel av mig att posera framför en elefant. Gott folk, det är en papperselefant:)

Jisses vilken helg! Fullt ös! Har knappt sovit sen i torsdags. Pendlat fram och tillbaka Mora-Rättvik-Gesunda-Borlänge typ 100 vändor ...  Big Lake Run var fantastiskt, Peace and Love.. ja vad säger man. Så sjukt!

 Nu blir det allt att kliva in i nån hälsobubbla ett tag och träna bort helgens synder.


Du måste flytta på dig.
Btw. Höll på sätta kaffet i halsen när de sa på nyheterna att de ska flytta Kiruna. Hahah! Låter ju som ett aprilskämt, är kanske lite efter men har inte tagit till mig denna info förr, låter ju bara så sjukt. En tredjedel av Kiruna, hela centrum, bostadsområden, gymnasieskola, sjukhus ska flyttas och byggas upp en halvmil bort då gruvan växer sig närmare stan. Kan bara föreställa mig vad många fina gamla byggnader som kommer försvinna för all framtid. Men vad vore Kiruna utan gruvan? Blir intressant att följa detta enorma projekt.


Nej nu blir det äntligen att krypa ner i min mysiga nybäddade säng och ringa och snacka lite med min fröken fräken! Lovely!

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: