Dop i Venjan

2012-07-22 / 13:29:42

Nu har tant Anna gått och blivit gudmor! Igår döptes min fina lilla guddotter
Knipnäs Anna Elvira Blomqvist.

Det var så fint dop! Du är så fin vår lilla tjej! Jag är så lyckligt lottad att få sånt fint förtroende av dina föräldrar Elvira


 

Denna låt spelades i kyrkan.
Åkte till Venjan redan i fredags och blev bjuden på supergod middag av familjen Jonsson. På kvällen rulla jag och Malin chokladbollar och Anders gegga med Gustafröra efter Billy Opels recept. Mmmm så mycket gott! Stina kom även in med en hel plåt chokladkaka som vi VRÄKTE i oss. Tack Stina *host*! Blev en fin kvällspromenix för att lugna våra magar efter sockerbomben...Mys hemma i pyamas innan nattning ♥

Glad och morgonpigg på dopdagen! Mamma Majsan var också uppe med tuppen och baka tårtor inför dopet, hua så mycket fixande det är för den stora dagen!

Tänk va, första dagen på veckor som solen gassa på en blå himmel! Det var nog för dig Elvira ;)


Elvira var sååå duktig i kyrkan! Hon hann även med ett tupplur när Lina sjöng så vackert. Uh jag hade sååå nära till tårar hela tiden. Speciellt när de små barnen sjöng. Allt var så fint! Har inte så många bilder inifrån kyrkan än, men denna tog Lisa där bak på bänkraden iaf ;) Får visa lite mer bilder sen;)

Jag, lilla Elvira, Majsan och Lisa ♥

Elvira med sin farfar, pappa, mormor, mamma och morfar.

På dopfikat svira Elvira om till en grön blåsa för att matcha mor sin ;)

Vacker mor ♥  Vacker dotter

Grillning på kvällskvisten med gänget!

Sen drog jag och Lisa till Malung, träffa halva Venjan där och massa massa vänner;) Haha. Sjukt mycket folk både på Grönlandsparken och även uppe i Orrskogen! En underbar dag och en galen kväll som avslutades med ett stort dunder och brak! Tur också man har en så bra kusin som ser till att man har skjuts hem till byn ...bara 6,5 mil bort ;) Tack Tommy! Förresten det där med vit månad, lite färg kan man väl få blanda i ibland? typ rött? haha, gillar ju rosa så...Tusen tack för en kanonhelg alla inblandade! Nu blir det att vila lite här hemma i Gesunda med kaffe, jordgubbar och glass... sen är det dags att bege sig tillbaka till Älvdalen och Brunnsberg :) Nästa vecka blir det full fart!! Älvdalens Bygdevecka:)

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Majsan säger:

Fint skrivet anna och du är bäst!!

Kommenterat - 2012-07-23 / 20:15:10
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: