Älvdalen

2012-07-12 / 22:40:00

Mina damer och herrar, tillåt mig att presentera mitt nya hem i sommar: 
- Brunnsberg!

Älvdalska, absolut finaste dialekten -tycker jag. Får se hur pass mycket bättre jag kan bli på det nuframöver....

- Ig fått jänn ny kall, Böbö kall´n !! Visst Jennie!? A du åll äster em nu?

 --------------

Igår for iallafall jag och moster Monika ner i byn för att jag skulle vara med på dragkampsträning. Uaaah va tuff träning dom hade! Speciellt för mig som var helt nybörjare, men tyckte det gick rätt okej för att vara första gången :)


Med kådade händer - så rekommenderar jag att inte göra ett toabesök mitt under träning. Det gjorde jag. Det var klippt omöjligt att få loss toapapperet från händerna ^^ hahaha.

Detta klegg behövs för att kunna få ett bra fäste/grepp, typ klistra fast händerna kring repet. Men det tar dock en halvtimme att få bort det från händerna sen efter träning.
...i 2 timmar höll vi på dra och dra, först i ställningen och sen lag mot varandra. Tuffare än det verkar, och mycket geggigare. Man ligger ner i geggan många gånger, fick gå in källargången när jag kom hem....och så körde vi styrketräning också. Plaska runt i gräset, i pjäxor som typ vägde 1 kg styck efter all lera. Haha. Kan bara sammanfatta detta med att det var SJUKT KUL! Jättebra träning och ett väldigt roligt träningsgäng där flera har både em och vm medaljer i bagaget. Det är stort! Riktigt starka grabbar och tjejer och alla var så hjälpsamma och trevliga. Kommer lätt fortsätta med denna träning så länge jag bor här uppe iallafall, och kul att lära känna lite nytt folk. Nästa gång blir nu på söndag. 
 
 Ni som bor här i Älvdalen och inte testat detta ännu borde absolut ge dragkampen en chans. Besök gärna Brunnsbergs IF´s hemsida för kontakt med klubben och lite mer info. Det är bara att hoppa med i en träning och testa lite:)
 
Huuuuuh tro om man kommer kunna gå imorgon?


pssst. Ingen ide ni försöker nå mig, finns nästan aldrig täckning här;)
skönt va? 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Wysteriia säger:

Haha Katti brukar tjata på mig att jag ska vara med men jag törs fan inte! Kommer ju GRÅTA innan jag är klar för kvällen med deras träningspass!!! haha ;D

Kommenterat - 2012-07-13 / 23:06:08
URL - http://Wysteriiasblogg.se
Anonym säger:

kul

Kommenterat - 2012-07-13 / 23:53:46
Övdals trullet säger:

Ha ha ha toalettpapperet fastnade på händerna? Gjorde du nummer ett eller två?

Kommenterat - 2012-07-14 / 00:39:12
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: