Bambi på hal is

2012-01-29 / 22:59:06

Sååååå, hur blev denna dag? Träffade tyvärr ingen bäbis :( syrran vart dålig och fick stanna kvar i Falun. Hoppas verkligen jag hinner träffa dom imorgon innan jag åker tillbaka till Sthlm! Idag kom Staafen på besök :) trevligt trevligt :)

Och så har jag varit ute på rejäl långpromenix med Mamma och Emilia upp till berget:)

....har också hängt med Stefan, pappa och Freia till hockeyplan.


...och spolat isen. Steff brukar göra det. Det kan man kalla att stötta ungdomsidrotten i byn:) haha


Freia aka Bambi... Bonso kom också, han gjorde nog snyggaste vurpan idag! Men är snäll idag så tog ingen bild!
Och så ville Kitty också åka bil med Stefan. Tok-katta, hon har hoppat in i bilar förr också...

Inne älskar hon att titta på tv. Lite närsynt kanske...

...tror nog de är råttor där inne.

Härlig dag. Tråkigt bara att Stina blev sämre, längtar efter att få träffa henne och lilla Lukas! Gu vad jag eg inte pallar åka till Sthlm imorgon. Det är ju så skönt här hemma! Men ska träna lite stunt i Uppsala på tisdag så lika bra att åka ner!

JUST JA! Måste också säga att jag bara har EN facebook profil, denna blogg och instagram "annalundh". Är inte medlem på några andra sajter! Jag har inte ens twitter, skype eller msn. Både skype och msn blev hackade för ett tag sen och nu får jag inte tillbaka dem då lösenord och allt är bytt. (gammal mail också). Så hittar ni profiler på mig någon annan stans än ovannämnda så är dom FEJK . Någon trodde han hade skrivit med mig på sajten "victoriamilan". Jag visste först inte ens vad det var för sajt innan han maila och fråga om det verkligen var jag hahah. Hade snott bild från mig och använt sig av... Internet är verkligen på gott och ont. Bryr mig eg inte sådär supermycket men bara så att ni vet, jag har bara en facebook, en blogg och instagram. Hojta gärna till om ni hittar "mig" någon annanstans, för det är då inte jag, så låt er inte bli lurade:) 

Så, nu var det sagt! Nu ska jag se klart lite film på tv. Bibupp:)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: