Åh fyfan

2012-01-29 / 15:15:58
Jag är i Dalarna hos min familj. Så skönt.

Det händer så mkt nu att det bara snurrar runt inne i huvudet. Måste snart göra upp med alla tankar och känslor. Jag håller på simmar ut på okänt djupt vatten. Jag har slutat mitt jobb. Jag är inte längre fröken Anna. Fjöööööken. Kommer sakna det. Kommer sakna mina goa kollegor, mina barn och tryggheten på dagiset. Men jag har något annat framför mig som väntar bortom knuten. Något med lite mer action som jag bara inte tillåter mig själv att missa ...

Denna väntan på att få veta... och samtidigt inte berätta för nån.

Var iaf och kollade hockey Leksand- Mora i fredags. Trevligt trevligt! Kanske lite för trevligt, blev sängliggandes hela lördagen. Tog mig inte ens ut på kvällen efter när vi skulle fira andra Anno och vidare till Ljungbergs där det tydligen var ett jävla drag. Måste skärpa mig, visa lite bra karaktär, mogna lite, varannan vatten.

Är hemma iallafall, ett snöigt Gesunda. Pyjamas dagen lång, pyjamas under täckbyxorna ute i snön. Men nu är jag inne igen. Smaska nyss i mig en semla och väntar på att min syster ska komma hem från Falu BB. Det har blivit tillökning i familjen ♥ längtar såååå tills de kommer hem så jag får syta bäbis lite :)
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: