Vintersim-galningar

2012-02-04 / 20:19:27
GRRRRRATTIS Galningar! Hahahah

I Skellefteå idag, minus 30 grader kallt ute så simmade galningarna i Robinsonlaget hem SM silver i stafett och SM Guld i individuell klass i vintersim. Dvs simma i en stor jävla isvak.


Mats Kemi (vinnare Robinson 2011), Hans Brettschneider (vinnare Robinson 2009), Malgorzata Sikora (Stöcke Triathlon) och Hjalmtyr Daregård (deltagare Robinson 2011).

Isbjörnen.

Det var i detta lag jag skulle varit med idag. FAN FAN FAN va illa det känns nu efteråt när det hade "varit färdigsimmat" -men jag inte åkte dit. Happ, då får jag gräma mig över det här resten av detta år då. Kanske tur för dom att jag inte åkte upp hahaha då hade dom nog inte fått nått silver i stafetten, utan istället fått jobba med att såga loss mig från isen när jag frusit fast. (Är lite småglad de inte lyckades övertala mig, höll på frysa ihjäl bara att gå ut med hunden idag i -20grader i täckbyxor och hela faderuttan, haha).

Okej, lovar att jag är med nästa år (om jag platsar, host). Vilket innebär att jag har ett år på mig att träna isvak. Eller om jag väntar på VM 2016. 


Grattis som fan grabbar och tjejer, iskallt kämpat!!!
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: