iskall utmaning

2012-02-02 / 10:17:08

På min wall...

 

Vet ni det värsta av allt, är att jag kom nyss på mig själv att "för skojs skull" sitta och kolla flyg till Skellefteå till i helgen. Vafan! Hahaha !! Jag är så svag för utmaningar, kan inte säga nej, vad det än är.

Jag är absolut ingen simmare och jag hatar att frysa. Har aldrig ens badat i en isvak. Så VARFÖR överväger jag ens detta och dessutom känner mig sugen på att göra det? Jag vet att räddningstjänsten hade fått dragit upp mig ur vattnet när jag stelnat till och frusit till is efter en sisådär 5 meter.

Nej nu ska jag försöka glömma att denna konversation ens ägt rum och istället krypa ner under mitt varma täcke och sätta på en film och äta frukost på säng innan det blir lite träning senare idag.


Förresten, det är ingen annan som ska flyga Sthlm -Skellefteå i helgen?

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Mikko säger:

Haha! Jag har en känsla av att du kommer stå på startlinjen på lördag! Kör hårt!

Kommenterat - 2012-02-02 / 11:00:33
URL - http://mikko.bloggsida.se
Hans Brettschneider säger:

Robinsondeltagarna Hjalmtyr Daregård och Mats Kemi flyger från Stockholm på lördag och åker hem på söndag. Så nu är det bara att boka flyg. Tror de flyger vid 9-tiden. Nu är det bar att ställa upp :D

Kommenterat - 2012-02-02 / 13:20:46
Pernilla säger:

Synd att jag inte såg detta förräns nudå.. Jag bor ju här uppe, hade ju bara vart att hoppas i, för förkyld de är jag ju redan :)

Kommenterat - 2012-02-04 / 22:22:58
URL - http://www.nillaresar.myshowroom.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: