Robinson avsnitt 5

2012-08-28 / 00:26:28

Trallalaaaa... Leif är ute på sina äventyr med flotten. En hemlis - jag har också följt med i flotten runt ön och på annat tok i smyg. Men säg inget till TV4.

Paolo tyckte inte det var okej att paddla runt ön.......så han tog Leifs flotte och av honom utegångsförbud. Han fick inte vara med och tävla. Stackare!!!!!

Samtidigt var vår kära Johnny fortfarande putt för att vi rösta fram honom som "svagaste länken" och han var inte sugen på att tävla med mig och Mia.


Men jag är iaf jättetaggad att tävla!!!


Innan tävlingen började så fick johnny och Deniz som var utsedda till "svagaste länken" byta lag med varandra. Så johnny gick över till tigas och vi fick Deniz.

Lite segt att möta Tigas när vi var en man kort och dom är väldigt starka alla i laget. Det var en skitjobbig tävling, och vi paddla jätte jättelångt. Rejäl mjölksyra i armarna efter ett tag.

Tigas vann tävlingen och fick som pris att Mirre och Micha från "andra sidan" fick gå in i deras lag. Vi fick Bea till vårat lag.

Inte nog med byte -och nya lagmedlemmar hit och dit... plötsligt dyker två legender upp från ingenstans!

Martin Melin, den första Robinsonvinnaren genom tiderna.

...och Mats Kemi som vann förra årets Robinson.

Martin gick in som lagledare i lag Tigas och Mats blev lagledare för oss. Då fick båda lagen en varsin polis. Shit vi blir bara fler och fler deltagare! Är det inte i Robinson man med tiden bara ska bli färre? Mmmmm spännande!


Hahah, vet ni, jag tyckte Mats såg ut som Robinson Crusoe när han först kom gående mot oss genom dungeln, såg först inte riktigt vem det var. Minns han luktade så gott. Hahah vi som är vana vid lite simplare skitlukt. Sen höll jag och Mia på och fjanta oss och sjunga "han går som en karl, han ser ut som en karl, han har kropp som en karl... lalalalla...." hahah, vi tyckte bara det var kul med ett nytt ansikte!

...och om ni missade programmet så kommer det här:

 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Johan säger:

Du verkar vara rätt person att vinna Robinson, så jag hejar på dig och Leif. Lycka till!

Ps! Du är snygg också.

Svar: Tack så mkt ;) håll tummarna för oss!
_________

Kommenterat - 2012-08-28 / 01:33:31
Classes Lilla Blogg säger:

robinson är so coolt program ..jag upptäckte din blogg av en vän på facebook, hoppas du gillar min blogg på facbook också, då syns du där så fler av mina vänner får syn på dig,dom är väldigt bloggintresserade.

https://www.facebook.com/pages/Classes-lilla-blogg/143702972315095

Kommenterat - 2012-08-28 / 03:55:31
URL - http://classeslillablogg.wordpress.com
Hasse säger:

Ba nice du är annah jag vill att du vinner

Svar: ;)
_________

Kommenterat - 2012-08-28 / 06:59:19
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: