Robinson avsnitt 6

2012-08-28 / 23:10:14

Duell mellan Tigas "alfahanne" Micha och våran Leif!

Självklart dominerade Leffe!!!! Han hade full kontroll hela tiden. Hans gigantiska hockeylår gör honom till en bulldoser som är omöjlig att få stopp på. Jag var så otroligt stolt över våran Leif.


Micha skulle få lämna Robinson.... men dom fick ett val. Om någn offrade sig och stå i en trng bur i 10 timmar så fick han komma tillbaka till Robinson. STORT av Martin Melin att ställa sig i den där trånga buren och stå upprätt hela natten.

Hos oss fångades det en jättestor varan. Jag tyckte så synd om den, samtidigt skrek magen efter mat. Det var nationalpark och varanen klassades som fridlyst i området så den skonades och fick kila tillbaka in i djungeln =)

Tävlingsdags...

Hinderbana där vi var fastknutna i varandra.

Allt gick bra tills första hindret. Vi hade en genomplanerad strategi där vi innan start bestämt hur vi skulle klättra över hindret. MEN vad händer? Bea hoppar upp på fel sida av Mats, sen Deniz på den andra. Whaaaaaaat!!!! Så när jag skulle upp fanns det först ingen plats utan bara ett trassel av rep hit och dit och när jag kom upp var jag insnurrad i deras rep på nått jä**la sätt. Jag blev så förbannad redan där! Vi hade en plan, men den följdes inte. Vi var kassa som fan!Sull = Stökigt/kaos/blandning ....på dalmål.

Ja, sen så ramla halva laget ner och jag hängde i mitten. Knak lät det i kroppen.

Tigas vann. Dom var grymma. Sjukt snabba och väl samordnade.


Leif och Anna, bittra efter förlusten. Nu blir det ö-råd.

Men det är ingen ide att gå och älta, vi ska till ö-råd och that´s it.


Man måste tänka som när man spelar schack. Varje drag måste ha ett syfte och vara genomtänkt. Det är ett fia med knuff. Hur hemskt det än är så måste någon ut, bara en person som kan stå kvar på slutet. Detta är Robinson.Detta ö-råd var det två kära lagkamrater som lämnade oss. Deniz men även Mats!

Mats Kemi och Martin Melin tog avsked i detta avsnitt. Deras mission i Robinson var över. De skulle bara komma in, ta pulsen av lagen, utse duellanter, försöka leda oss till seger och sedan tacka för sig. De har redan vunnit Robinson en varsin gång, de behöver ingen revasch att utkämpa.  Det blev väldigt tomt på ön när både Mats och Deniz försvann. Från att vi var 6 personer var vi nu bara 4 kvar. Hos Tigas är dom nu 6 personer kvar. Dagens avsnitt:

Imorgon hettar det till som fan i Robinson, missa inte!

 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

Röstade du på Deniz eller Bea?

Svar: Jag röstade på Deniz /Anna
_________

Kommenterat - 2012-08-29 / 10:59:17
URL - http://spjulia.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: