Guntao vs. Tigas

2012-08-25 / 02:28:47
Program 3 & 4.

Det tävlas och tävlas. Det är skitkul och nervpirrande med tävlingarna. Robinson är väldigt fokuserat på tävlingar denna säsong. Jättekul! Man blir fruktansvärt fokuserad och tänder till ordentligt när det är tävlingsdags. Livsfarligt att förlora en individuell tävling, man vill ju inte riskera att åka hem, så nog är man allt nervös inför start. Men det gäller bara att stenhårt fokusera, lyssna regler och lita på sin styrka. Det är makt att kunna behärska sitt inre.

Tänk på det där hemma. Arbetar man i ett team, då ska man fan visa det också. Laganda, glädje, vilja och kämparglöd i teamet är A och O för att man ska vinna!

Jag har tävlat i 800m förr... därför.

Vi vann -såklart ;)
Heeeeja GUNTAO!!!!

Ni får kika på programmet för att se hur det gick till:)

Program 4

Leif är riktigt frän. Han bygger och fixar och klättrar runt överallt. Han har lärt mig otroligt mycket ute på ön. Vi var även iväg på en del fina fisketurer på hans flotte som han byggt av typ en plåttunna, haha. Hur skön är man inte om man liksom bygger en båt av skrot hittat på stranden. Imponerande! Fick då mer fisk denna säsong jämfört med träsket-säsongen. Så hungern var lindrigare nu. Desto mer orka vi ju röra oss. Inte heller så kul när man bara ligger halvdöd i ett träsk och inte orkar lyfta ett finger. Bättre och roligare detta Robinson!

Och nätet. Jag och Mia älskade vårat nät! Där inne låg vi och fnissa och viska som två småtjejer. Eller hur min kära Mia? Hahaha. Men jag kan allt berätta att en del nätter hjälpte inte vårat fina skjul som sydd. Vid storm blåste och ösregna det in överallt och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Tur Mia fanns där och skeda med ;)

Johnny läser upp Paolos brev.

....och Leif sen då haha. När vi skulle välja vilka som skulle tävla...

Hahha. Jag och Leif åt nog överlägset mest i vårat läger (kokos, snäckor, skaldjur, kackerlackor mm). Mia och Johnny kalla oss för "den stora och den lilla labradoren" för vi glufsa i oss allt vi kom över i matväg och ständigt var hungriga... men det är ju bra att äta mycket för att bli starka till tävlingar:)

MMmmmm vårat gosiga lag! Mycket kärlek och skratt!

På tävlingsplats trodde jag och Leif först att vi skulle möta Robban och Susanne. Men Paolo berättade att denna gång skulle vi fightas tillsammans med Tigas mot "andra sidan"......Jag tänkte, fyfan vad kul att tävla MED Robban och Sus, tillsammans blir vi fyra monsterstarka, båda dom är riktigt duktiga. Men vi skulle bara välja ut en tjej och en kille som skulle tävla, en från Tigas och en från Guntao. När vi såg vad tävlingen gick ut på, beslöt vi oss snabbt att köra på vikt.

Kul att se vilka motståndarna var.

Mirre och Hjalmtyr som åkt ut tidigare och blivit strandsatta på "andra sidan" och de nya utmanarna Micha och Bea som var med i Robinson samma säsong som mig förut -09 i träsket. Haha!

Självklart krossade Guntao/Tigas det andra utmanarlaget, så dom fick åka på ö-råd och vi tillbaka till våra stränder. Tänk er den lyckan! Hemma i lägret vart det inte så kul när vi sedan fick utse "svagaste länken". Här är programmet om nån missa det, kika där :

Ni får fråga vad ni vill om det är nått ni undrar över gällande programmet :)

 

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Julia säger:

När du vann första tävlingen svällde dina fötter upp då pga smärtan eller såg det bara ut som så? :p

Kommenterat - 2012-08-25 / 10:50:56
URL - http://spjulia.blogg.se/
Sara säger:

Använde du smink under Robinson eller har du färgat ögonfransarna? Annars är du kanske bara född vacker.

Kommenterat - 2012-08-25 / 13:55:42
Anna- SVAR säger:

Julia: minns inte riktigt, fick som ett jack i foten som satt kvar ett tag tills fötterna vecklat ut sig igen hehe. Mycket möjligt de såg lite svällda ut:)Sara: Nej, inget smink. Vi har inga hygienartiklar, smink eller dyligt på ön. Har inte heller färgat fransarna där. Tänkte göra det innan jag åkte men glömde bort det helt.

Kommenterat - 2012-08-25 / 14:45:04
URL - http://annalundh.se
Linn säger:

Fick ni ha tandborste? och hur gör man när man ska raka sig under armarna?

Kommenterat - 2012-08-25 / 19:58:26
Anna -SVAR säger:

Lina: Nej ingen tandborste eller något sånt. Vi hade inget alls i hygienväg. Hade inga rakhyvlar heller så vi rakade oss inte under armarna utan var så håriga som vi var skapta av naturen :) haha

Kommenterat - 2012-08-25 / 20:23:55
URL - http://annalundh.se
organism säger:

Faaan Anna, jag blir så kär när jag ser dig i Robinson <3

Du är ju Sveriges snyggaste tjej och SPECIELLT på Robinson-Ön när du är osminkad och ruffsig i håret, man blir tokig!

Enda nackdelen är väl att du stoppat in silikon i brösten, det förstör lite bilden av en sanslöst vacker naturlig tjej, men bortser man från dig är du den vackraste, sötaste och hetaste kvinna jag sett.

Du förtjänar att vinna Robinson, men svenska folkets hjärta har du, alla kommer ju ihåg dig och då har det ändå gått tre år sedan du var med första gången

Svar: Tack så mkt ;) va go du är
_________

Kommenterat - 2012-08-27 / 10:46:17
Danne säger:

Hur mycket gick du ner under Robinson? Kan man få se före och efterbild?:)

Kommenterat - 2012-08-27 / 20:18:01
Simon säger:

Har till sist hittat hit. ^^'För en vecka sedan var jag inne i stan och såg en stor reklamskylt för Robinson, med dig förstås. ;)

Reaktionen blev typ; "Anna Lundh... Robinson 2012? ... Holy sh*t, Anna is back! :D"

Du är en av de få äkta 'Robinsons' som varit med de senaste åren. Gillar din positiva attityd, keep it up! :)

Vill tillägga att du har väldigt vackra ögon och ett fint leende. :)Mvh Simon

Kommenterat - 2012-08-28 / 22:35:53
Emma säger:

Vem vinner robinson??

Kommenterat - 2012-09-05 / 09:37:28
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: