Robinson del 1 & 2

2012-08-24 / 20:06:34
Hej mina kära läsare! Första veckan av tre avklarad i Robinson, och än är jag med ;D moahah! Har fått lite önskemål att blogga mer om programmen. Första tävlingen i Robinson gick ut på att stå på små klossar med fötterna i en träram. FYFAN vad ont det gjorde! Träbitarna skar in i fötterna, det var som att stå på en kniv. Jag stod längst, typ en timme eller nått och vann :D vann immunitet. Tvåa kom Susanne Rittedal, hon som också har rötter i Gesunda (samma by som mig). Men jag kände egentligen att det var lite onödigt att vinna just det eftersom jag redan kände mig rätt säker på att inte ryka i första ö-rådet. Sen kan det vara lite farligt i början att visa sig som ett start hot genom att vinna individuella tävlingar.

Program 1

Och så var det lagindelning. Leif vann tävlingen mot Robban och Mirre och fick därmed välja först. Han valde mig som förste person att kliva in i hans lag. Robban valde Susanne Rittedal först. Hmm det måste vara nått speciellt med oss Gesundakullor, eller vad säger du Susanne? haha.

Det kändes riktigt bra att komma till Leif´s lag, vi hamna ju på bästa stranden. Leif blev snabbt en av mina bästa vänner.

Lag Guntao och Lag Tigas!

I mitt lag fr.v Johnny, Mia, Christian, jag och Leif. I lag Tigas fr.v Susanne, Sophie, Sanna, Denniz och Robban. Lite kul att dom heter Tigas, då Robbans son heter Tiger ;) som menat. Vårat lag fick bästa stranden ;D så stor kontrast jämfört med träsket som jag bodde i under mitt förra Robinson! Tack gode Gud (Leif) att jag fick en paradisstrand denna gång!!!

Program nr 2


På våran ö fyllde jag sedan 25 år :D

Mitt underbara lag firade mig ordentligt! Kan lova jag hade världens bästa 25-årsdag! Natten innan sov jag ensam ute i en hängmatta och såg på stjärnorna. Funderade över livet och bara njöt av tillvaron. På morgonen på min 25 årsdag vaknade jag av att solen brann vid bergstopparna. Strax efter jag gått upp kom Leif hem med en massa fisk och skaldjur. Så underbart! Sedan blev jag ordentligt firad. Fick presenter av hela laget, ett fiskespö, ett armband, en blomsterkrans och vacker sång!


Och så skulle Leif tillaga fisken. Hahaha..

Han kokade fisken.... till en sörja. I sörjan fanns ingen fisk ..bara ben. Hahahah. Fyfan det fanns inget att äta i soppan. Men det gör inget, för han är världens snällaste och bästa.

Vi har det bra vi i Guntao ;) riktigt roligt gäng! Skrattade runt lägerelden sent in på nätterna. Ni skulle bara veta vad vi prata om för tok... hahahahah/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Lebanezza säger:

Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

Kommenterat - 2012-08-24 / 20:23:14
URL - http://nattstad.se/lebanezza
Jesper säger:

Anna och Leif är ju klart bäst! :D

Svar: Tack ;) hehe vi vet!
_________

Kommenterat - 2012-08-28 / 20:32:08
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: