På gång!

2011-09-21 / 17:55:20
Obanad, kuperad terräng. Ingen karta, ingen kompass. (Ingen risk att springa vilse heller då man bor på en ö) Efter en timmes löpning är man allt bra trött! Riktigt tuff träning. Rekomenderar starkt att ut och gå, jogga, springa, plocka bär eller vafan man vill i skogen. Ut i skogen bara. Det är så skönt för hjärnan att koppla av från all stress. Skogen och den rena friska luften får en bara att må så bra!
Joggade en timme imorse innan jobbet. Duktigt va? Pjuuuu så drygt det är att gå upp så tidigt på morgonen. Cyklade till Ropsten gjorde jag också, påväg till jobbet. Dubbel-pjuuuu!! Men bor man på Hälsan-Ö så gör man. Jobbiga var hemfärden sen efter jobbet. Då regna det, ösregna och jag hade råkat köpa med mig två kassar med mat som fick pingla där fram på styret. Det värsta var när en gammal pensionär med kroknad rygg cyklade om mig på bron, tänkte jag kunde skylla på mina matkassar och regnrusket, men hon hade fan också två kassar pinglandes där fram..... men trampade ändå lätt om mig. Haha. Måste vara fel på cykeln jag köpte av Azam;)

Men nu har jag då försökt styra om mina vanor från semestertidernas frossande och ohälsosamma leverne:) Vita helger och gröna vardagar. Här får ni även ett middagstips (min mat idag):

Sallad med kallrökt lax, paprika, avocado, tomat, gurka, keso med paprikasmak. Nyttigt och gott.
Dock kan jag säga att det är INTE särskilt lätt att hålla sig från chokladen som Leo vann på Gröna Lund. Fyfan va jag är galen i choklad. Min största last här i livet.
Jag hat-älskar den.
Men det är bara att träna vidare så man kan fortsätta smaska choklad med gott samvete;)

Är lite sugen att springa Lidingöloppet i helgen. Alltså 15km på lördagen eller tjejloppet 10km på söndagen. Är verkligen inte tränad för det men just därför är det så kul att springa. Det var ju så jag gjorde i våras också, anmälde mig till Premiärmilen. Började träna seriöst två veckor innan, man blir ju sjukt motiverad om man har ett lopp framför sig. Ivar ska springa i helgen, och pappa kommer ner hit till Stockholm. Weeeeiiiii! Så himla kul!!! Just därför vore det extra kul att springa. Dessutom fyller han år, så det ska firas på nått trevligt sätt ;)
Bor strax intill Abborrbacken, den berömda. Så har ju kört den några gånger denna vecka. Den är inte så tuff egentligen. Eller okej, om man kör 30 km så är det nog en annan femma. Så ska inte snacka skit. Får se om det blir något lopp för mig i helgen eller inte, om inte kommer jag iallafall stå och hejja på alla andra löpare på toppen av abborrbacken ;)

Någon som läser detta som ska springa Lidingöloppet??

/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Anders i Hallunda säger:

Tack för tipset om den nyttiga maten Anna:) Jag tänker äta det i morgon,det ser jättegott ut.

Kommenterat - 2011-09-21 / 20:49:25
Anders i Hallunda säger:

Tack för tipset om den nyttiga maten Anna:) Jag tänker äta det i morgon,det ser jättegott ut.

Kommenterat - 2011-09-21 / 20:49:48
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: