om man kunde frysa tiden..

2011-09-11 / 12:30:48

Gesundaberget intervallpass med min hurtiga pappa.

Vill inte åka till Stockholm idag! En helg uppe i Dalarna är alldeles för kort. Man vill göra så mycket, se allt och alla samtidigt som man bara vill ta det luuuugnt, sova ut, vila och koppla av från Stockholmsstressen, jobb och tunnelbanor. En helg är för kort.. men alldeles alldeles underbar.... skulle vilja frysa tiden.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
Niles säger:

Hallå tänkte höra hur läget är? Har du kikat in på bloggen http://finalcall.nu någon gång?

Kommenterat - 2011-09-14 / 16:31:59
URL - http://finalcall.nu
Tommy säger:

Vad duktiga ni är!

Hoppas att du får tid och möjlighet att åka upp dit en längre vistelse snart så att du får mer tid på dig att njuta av Dalarna :)

Jag vill också passa på att berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!

/Tommy

Kommenterat - 2011-09-15 / 04:09:55
Sanna säger:

Snälla hjälp mig nå min dröm !www.dromstipendiet.se/133Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.tack på förhand !

kramKommenterat - 2011-09-16 / 23:09:13
URL - http://moonzanna.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: