Lidingöloppet 15km

2011-09-24 / 22:51:12
Igår fick jag plötsligt för mig att efteranmäla mig till Lidingöloppet. Tänkte först springa Lidingö Tjejlopp 10km, men anmälde mig istället till Lidingöloppet 15 km. Ska de va så ska de väl vara rejält! Hmm ja, smart när man är otränad. Litar väl lite för mycket på mig själv och min egen förmåga ibland. Har bara tränat i typ 2 veckor. Men man kan ju alltid springa på envishet:) Så idag sprang jag 15 km!

Vid starten.
Nödiga är vi allihopa, allihopa, allihoipa lallalala...
Kände mig jäkligt pepp i starten. Lyckorus i startfållan. Älskar sånt här! Ska fan börja tävla mer. Sen gick startskottet. Första milen gick skitbra! Kände mig pigg. Men när det var 5km kvar kom tröttheten. Bubbla i magen och sen alla dessa helvetesbackar på det. Men sprang på så gått de gick :) Det var rätt coolt när man kom in i Grönsta-området och vi sprang in i 4km-banan som jag jämt sprang förr i tiden i Lilla Lidingöloppet. Nostalgi!!!! Men banan kändes tyngre denna gång. Meeeen tack vara envishet och Scooter strömmande i hörlurarna så tog jag mig i MÅÅÅÅL!! Så glad!!!
Fick en fin medalj och en sluttid på 1 timme och 19 min. Inte så illa pinkat för att vara rätt ur-form va? Jag blev jättenöjd. Nästa år knäpper jag den tiden med hästlängder;) Pappa sprang nästan lika långt idag haha fast han inte tävlade. Han serva mig vid starten, sen sprang och hejjade på flera ställen och sen till målet och tog emot mig. Leo kom också till målet;) Wonderbart! Sen gick vi hem till oss..... Bor ju inte så farligt långt bort.
Hemma blev de dusch, lunch och powernap, sen gick vi till Abborrbacken och hejjade på alla löpare som sprang 30km, de startade ju mycket senare än oss. Morbror Ivar sprang, han är så sjukt duktig! Så honom hejja vi på och serva med lite vatten och frukt på toppen av Abborrbacken.

Leos föräldrar kom hem till oss idag också, de hade med sig massa fina saker till lägenheten <3 De är så gulliga jämt;)) Imorgon blir det mys hela förmiddagen med pappa och Jens och Annelie innan alla lämnar storstan och beger sig hemåt.

Texas Longhorn på kvällskvisten :) Ribbs!

Och nu måste jag ju även passa på att nämna och gratulera alla födelsedagsbarn denna helg! Igår fyllde pappa år, det firade vi med en supergod middag hemma här. Hemmagjorda biffar, potatismos, lingonsylt, sås och sallad. Allt hemmagjort only for papput! Och smarrig glassdessert till efterrätt. Paket fick han också ;) Kusin Sara fyllde år samma dag. Och idag så fyller Emilia gullunge år ;) och kusin Johan. Stort grattis till er! Och sen vill jag även gratulera Patrik och Lotta till tillökningen;) ser fram emot att se det lilla knytet!


Men nu avrundar vi denna lördag. Jag är supertrött i kroppen och har blåsor på fötterna, huhu. Alla snarkar i soffan trots filmen är spännande. Haha. Intensiv dag. Superkul! Hade jag inte varit så trött i bena nu så hade jag fan vart sugen att sprungit tjejloppet imorgon också. Men nån måtta får det vara. Godnatt alla underbara personer i mitt liv.
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
tiffany säger:

Another problems to think about is your privacy. Most guys and http://www.cheapandor.com/ ladies don't desire to broadcast their purchases, as there could

possibly be drawbacks equally interpersonal and GM based. The response http://www.mbtsmagasin.com/ will be to stick with internet sites that consider treatment of purchaser

Kommenterat - 2011-09-28 / 04:45:02
URL - http://www.achetermoncleronline.com/
Cecilia säger:

Kul att du också sprang 15 km lidingöloppet! Och slog min tid också med 2 min ;) Jag körde också bara på vilja!

Kommenterat - 2011-09-29 / 15:45:49
URL - http://modeuppsala.se/blog/cecilia-ragnarsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: