Framtidens Korea

2011-10-02 / 16:57:18
Helloo! Sight-seeing tour idag!
Samling inför besöket på "museet för framtidens Korea".
En guid berättade om stadernas arkitektur och framtidsplaner.
Koreanerna har allt stora planer för sitt land.
Sen var det dags för filmvisning. Som på cosmonova, hela rummet var en enda bioduk..
Självklart 3D, kan säga att shiiiiiit vilken seriös sightseeing de hade. Inte som en sightseeing då man åker runt i en buss landet runt och lyssnar till någon guid. Nej här var sightseeingen 3D på bioduk. Så nu vet jag sydkoreas planer på uppbyggnaden av sitt land. Och den är rejält high-tec om man säger så. Själva visningen påminde sjuuukt mycket om den visningen som är i filmen Jurassic Park. När dom ska få se hur dinosaurierna återskapades. Då var den en liten "dna-gubbe" som pratade och swischa runt på bioduken. Precis så var det här också fast ett spöke, en vattendroppe och ett träd var guider i supermoderna high-tec-korea.
Sen har vi även besökt havet idag.. Ser ni koreanen bakom mig som tar kort? Kan lova jag känt mig som en moviestar idag.. hahah! Shit vad många bilder som jag tagit tillsammans med Koreaner idag.
Yummi! Grillade bläckfiskarmar och bokstavligen "fiskpinnar".... Nått som såg ut som insekter också :)
Shower...
Det var sjukt kallt ute idag. Trodde det skulle vara varmt i Korea ju, har inte med mig särskilt varma kläder hit:/ Tur vi kunde hoppa in och värma oss i bussen emellanåt.... hmm den där bussen....
När den körde upp för en brant backe och skulle göra en tvär högersväng så höll den på tippa.. men fastnade sådär haha med ett hjul upp i luften. (Påminner om något jag gjort med Söderman förut ;) heheh)
Vi klev ur, men sen gick det snabbt att få den på rätt köl again.
Då vi kommer ha en talent-show nästa vecka någon gång så var det några av tjejerna som smygstartade och tränade på sin dans i bussen typ hela vägen hem. Hahah! Busschauffören verka tycka det var helt okej. Väl hemma var det äntligen dags för middag! Var utsvulten. Då vi bara fick en lång "sushikorv"  till lunch som smakade sådär... Men...men.. mmm det var så kryddstark middag att det eldade i munnen bara man tog en pytteliten bit. Men kunde inte hjälpas, är man hungrig så är man. Har nog druckit en liter vatten nu efter. Blir nog många besök på high-tec toan inatt.
Nu ska jag krypa till sängs. Imorgon blir det plåtning hela dagen. Natti natti
/~ ANNA LUNDH
Kommentarer!
mamma säger:

passa på att njut o ha det jättekul nu,

kramar

Kommenterat - 2011-10-02 / 19:26:58
J. säger:

Smal du blivit!! miss u puss<3

Kommenterat - 2011-10-02 / 23:03:29
URL - http://JPEREZ.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: